Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic a părăsit-o pe SCM U Craiova și a semnat în Ungaria

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.02.2018

SCM U Craiova rămâne fără cel mai bun marcator al echipei și al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Goran Martinic pleacă din Bănie la jumătatea sezonului. Jucătorul muntenegrean a semnat în Ungaria cu DEAC Debrecen și a fost deja anunțat oficial de formația maghiară prin intermediul site-ului oficial.

Goran Martinic, care va împlini în acest an 31 de ani, a semnat în vară cu SCM U Craiova. El a bifat 15 partide în Liga Națională de Baschet Masculin, unde a strâns medii statistice de 21.0 puncte, 7.2 recuperări și 3.3 recuperări, pentru un indice al eficienței de 25.3 unități.

În țara noastră Goran Martinic a jucat 182 de partide în prima ligă, cu cifre de 19.3 puncte, 5.5 pase decisive și 3.0 recuperări. Pe lângă experiența din Oltenia, jucătorul muntenegrean a mai jucat pentru CSM București și BC Mureș.

DEAC Debrecen se află abia pe poziția a 12-a din 14 în clasamentul din Ungaria, cu 6 victorii și 14 înfrângeri. La DEAC evoluează și Ivan Lilov, fost jucător la Gaz Metan Mediaș, iar prin transferul lui Martinic maghiarii încearcă să forțeze intrare în play-off.

foto: Csaba Toth

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    STRATEGIE
    Iata ca dupa o perioada de acalmie pe piata transferurilor, SCM-ul craiovean da "LOVITURA" pe piata transferurilor si il pierde pe cel mai bun marcator al sau. Daca stim cu siguranta ca luam suta de puncte, acum nu suntem nici pe apropae cu marcatul. Asa ca sa vedeti rezultate...
    Inca o dovada a haosului practicat de actuala conducere, formata din 4 antrenori (care mai de care ; unul din EUROLIGA, altul cu sute de diplome in portofoliu, altul care este si antrenor co-ordonator si manager, si un altu care nu stie de ce este pe acolo), de am ajuns sa avem mai multi "costumati"pe banca decat jucatori.
    In loc sa il urce in primul tren pe PASOOJA, ei fac ce fac si scapa de MARTINIC.
    Asta da strategie.
    Si sa te tii ce declaratii sforaitoare cu play-off, samd se dau pe aici...
    NU LE CRAPA OBRAZUL DE RUSINE.....

    cu 6 ani în urmă (24.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!