Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic, cel mai bun marcator al lui CSM București în Meciul 4 al seriei cu BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.04.2013

 

Goran Martinic a fost cel mai bun marcator al partidei pe care CSM București a pierdut-o, scor 86-92, în Meciul 4 al seriei cu BC Mureș din turul inaugural al playoff-ului. Partida a avut loc la Arena de Baschet, în cursul serii de duminică (21.04).

În 37 minute de joc, muntenegreanul a avut 7/12 la aruncările de două puncte, 4/7 la trei puncte și 4/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 30 puncte. Al a bifat 2 pase decisive, o recuperare și o intercepție, cu două posesii pierdute pentru un indice de 24 la eficiență.

Martinic a fost liderul echipei sale la puncte și eficiență. De asemenea, ex-iugoslavul a avut cel mai mare număr de reușite atât din acțiune cât și de la linia de pedeapsă.

CSM București a pierdut partida și totodată a fost eliminată cu scorul general de 3-1.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Evelina :

    Multumim, Goran Martinić!
    100% Indispensabil CSM-ului! Genial!

    cu 11 ani în urmă (22.04.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    doar Martinici.....
    Martinic este un jucator foarte bun, respect pentru el dar din pacate CSM-ul nu poate face primavara doar cu o floare. Paradoxal Martinici a fost cel mai valoros de pe teren dar in acelas timp a fost cel care "a permis"daca se poate spune asa muresenilor sa castige deoarece asa cum a declarat Sekulovic in meciul 4 l-au lasat pe Martinici mai liber sa marcheze cat poate in schimb i-ai anihilat pe ceilalti jucatori (Morris a maract 4 puncte fat de 28 in meciul 3n Bosnijak la fel)Asa ca Martinici fiind mai liber a fost tentat sa ia mingea si sa arunce, a jucat super bine a marcat la greu dar.....CSM a pierdut. Baschetu este un joc de echipa unde toti trebuie sa joace si sa marcheze.

    cu 11 ani în urmă (22.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!