Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic, debut excelent pentru SCM Universitatea Craiova

Eduard Popa

Eduard Popa
08.10.2017

goran martinic scm u craiova

SCM Universitatea Craiova a reuşit să câştige partida cu Politehnica Naţional Iaşi din prima etapă a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, scor 91-74.

Meciul cu moldovenii a reprezentat prima partidă în tricoul Craiovei pentru noul conducător de joc al echipei, Goran Martinic. Muntenegreanul a adunat în puţin peste 30 de minute 15 puncte, 9 pase decisive şi 7 recuperări, cu +26 la eficienţă, 6/10 la aruncări şi 1/2 de la trei puncte. Martinic a mai adunat şi trei intercepţii.

Martinic a fost ajutat şi de coechipieri în victoria cu Iaşi. Martin Paasoja a fost cel mai bun marcator al Craiovei, cu 21 de puncte, Ivan Siriscevic a înscris 19 puncte, Jamar Samuels a adunat 16 puncte, 10 recuperări şi 3 capace.

În partidele din Cupa României, împotriva lui BC Timişoara, muntenegreanul nu a putut juca din cauza unor probleme musculare.

Următoarea partidă pentru SCM U Craiova va fi pe parchetul celor de la BC Mureş.

*foto: Sportul Doljean 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!