Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic, primul stranier la CSM Târgu Mureș (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
08.08.2018

 goran martinic csm targu mures

CSM Târgu Mureș a anunțat faptul că a reușit să îl legitimeze pe baschetbalistul muntenegrean Goran Martinic. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a clubului.

Conducătorul e joc a mai evoluat în două rânduri la defuncta BC Mureș, în sezonul 2013/2014, respectiv între anii 2015 și 2017. Muntenegreanul s-a și pregătit înaintea sezonului cu mureșenii, dar din cauza problemelor financiare, a semnat cu SCM U Craiova. Cât timp a jucat la olteni, Martinic a avut medii de 21 de puncte, 7,2 pase decisive, 3,3 recuperări și 2,1 intercepții pentru un indice de 25,3 la eficiență în aproape 33 minute pe meci. În momentul în care a decis în luna februarie a acestui an să plece în Ungaria, la Debrecen, el era liderul LNBM la eficiență, puncte, pase decisive și intercepții.

Pe lângă BC Mureș și Craiova, Goran Martinic a mai jucat și 2 sezoane la CSM București, între anii 2011 și 2013. În total, el a adunat 182 de jocuri în LNBM, cu medii de 19,3 puncte, 5,5 pase decisive și 3 recuperări pe meci.

Martinic va întâlni mai multe figuri cunoscute la noul club. Primii jucători acontați de formația mureșeană sunt foștii jucători ai lui BC Mureș Szabolcs Santa, Alin Borșa, Norbi Steff, David Engi, Kilyen Ors și Tamas Boloni. George Trif va fi antrenorul formației, în timp ce Barni Szaszgaspar va fi vicepreședinte al clubului și director tehnic al echipei de baschet masculin.

*foto: Csaba Toth

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Buna revenire...
    Bine ai revenit in ,,Jungla,,...

    cu 5 ani în urmă (08.08.2018)
    • CSM CSU Oradea cikosh:

      Hmm
      In ce liga va juca Mureșul?

      cu 5 ani în urmă (08.08.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    ,?.!
    Sa vedem ce va însemna LNBM grupa C..?!

    cu 5 ani în urmă (08.08.2018)
    • CSM CSU Oradea cikosh:

      No
      Jucător precum martinic sa vina pt liga a 3?

      cu 5 ani în urmă (08.08.2018)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      Salariul
      Banii vorbesc, ce conteaza in ce liga esti ? La 32 de ani, ce mai cauti: faima sau sa strangi ceva deoparte ?

      cu 5 ani în urmă (08.08.2018)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Liga 3
    In mod normal, in grupa C ar trebui sa activeze. Nu e normal sa se intample ce s-a intamplat cu Timisoara. Devine un precedent periculos, o miscare anormala in sport, sa aduni datorii, sa lasi clubul sa moara si apoi sa revii, sub un alt nume , in Liga 1 ( grupa A acum ).

    cu 5 ani în urmă (08.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!