Stiri

Gregg Popovich, despre Trump: „Dezgustător, dar comic”

Eduard Popa

Eduard Popa
27.09.2017

gregg popovich trump nba

Donald Trump și-a pus toată lumea sportului american în cap după ce a numit jucătorii de fotbal american care protestează cu un genunchi în pământ la imn ca fiind „son of a bitch” și a refuzat să îi mai invite pe cei de la Golden State Warriors la Casa Albă.

Gesturile lui Trump au primit o tiradă de reproșuri din partea baschetbaliștilor americani, în special pe twitter. A venit însă rândul unuia dintre cei mai vocali critici ai lui Trump din NBA să își spună părerea. Este vorba despre Gregg Popovich.

Legendarul antrenor al celor de la San Antonio Spurs a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă despre scandalul dintre președintele american, baschetbaliști și sportivii din NFL. Acesta a fost extrem de tranșant:

„Orice jucător are dreptul și posibilitatea să spună ce vrea să spună și să protesteze cum dorește. Au întregul nostru sprijin. E important pentru ei să fie respectați și nu există nicio incriminare indiferent de cum doresc să se manifeste, decât dacă e ceva extraordinary de ridicol”.

Cât despre refuzul lui Trump de a-I primi pe cei de la Warriors la Casa Albă:

„Cred că a fost amuzant că vizita lor a fost anulată din moment ce ei oricum nu voiau să meargă. E ca un copil de clasa a șasea care organizează o petrecere la el în curte și când află că cineva nu vrea să vină, îi retrage invitația. Deși e dezgustător, mi se pare și foarte amuzant.”

„Țara noastră a ajuns o rușine în lume”, a concluzionat la fel de acid Gregg Popovich.

 *foto: Bleacher Report

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca mihaicj :

    ...
    totalbaschet, de ce faceti politica ?

    De ce ne-ar intersa pe noi preferintele politice ale unor sportivi ? Ce legatura au astea cu baschetul?

    cu 6 ani în urmă (27.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!