Stiri

Gregg Popovich nu se dezminte și oferă o nouă replică savuroasă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.03.2019

San Antonio Spurs a bifat a 6-a victorie consecutivă în NBA și traversează cea mai bună formă a sezonului 2018/2019. Spurs a învins cu 112-105 pe Dallas Mavericks într-un meci jucat la American Airlines Center.

Imediat după partidă, Rick Carlisle, antrenorul de la Dallas Mavericks, l-a descris pe omologul său, Gregg Popovich drept cel mai bun antrenor din istorie.

Răspunsul lui Popovich nu s-a lăsat mult așteptat și a venit în maniera consacrată a antrenorului lui San Antonio Spurs.

Ricky, Ricky. Încetează. Nu o să-ți ofer împrumutul pe care îl vrei.” a fost răspunsul lui Pop atunci când a fost informat de jurnaliști că Rick Carlisle l-a numit ce mai mare antrenor din istorie.

Gregg Popovich este aproape de a scrie o nouă filă de istorie pentru San Antonio Spurs. Antrenorul în vârstă de 70 de ani își poate conduce echipa spre a 22-a prezență consecutivă în playoff-ul NBA, lucru reușit până acum de o singură altă formație.

San Antonio Spurs ocupă poziția a 6-a în clasamentul Conferinței de Vest, cu un bilanț de 39 de victorii și 29 de înfrângeri.

*foto: sportingnews.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!