Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Grevă la Galați! Cinci sportive de origine americană refuză să intre pe parchet în confruntarea cu Sepsi SIC

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.03.2017

Foto: Szigyarto Szabolcs

Grevă la Galați. Cinci sportive de origine americană au refuzat să intre pe parchet în confruntarea de pe teren propriu cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Este vorba de americancele Jackson, Steenholdt, Covile, Rutan și Nelson. Motivul este legat de lipsa plății salariilor pe lunile Decembrie, Ianuarie și Februarie.

Cu o oră înainte de debutul partidei președintele Florin Nini și managerul Alex Stanciu au ținut o ședință încercând să le convingă pe fete să se răzgândească. Sătule de promisiunile primite încă din luna ianuarie, sportivele au decis să nu intre pe parchet în confruntarea din această seară.

Eugenio Rodrigues se bazează pe opt jucătoare în confruntarea cu campioana en-titre a României, acestea fiind Bianca Nini, antrenorul secund-jucător Andreea Soptica, Romina Filip, Bianca și Denisa Fota, Florentina Grigoraș respectiv ultima achiziție a clubului McKenzie. Astfel conform art. 23.24 al Regulamentului general de organizare al competițiilor de baschet, gruparea din Galați va fi amendată cu suma de 100 euro deoarece a aliniat la startul confruntării mai puțin de zece jucătoare.

23.24. Componenţa echipelor. a). Dacă la începerea jocului, o echipă aliniază mai puţin de 10 (zece) jucători in LNB si Liga a-I-a, sau nu respecta RSCN, la prezentarea echipelor înaintea jocului, aceasta va fi sancţionată pentru fiecare jucător lipsă:  cu amendă de: 100 EUR. b). In caz de recidiva amenda se dublează de fiecare dată. În toate cazurile amenda se aplică pentru fiecare jucător lipsă.

După zece minute oaspeții conduc cu scorul de 27-7. Partida este transmisă în direct și poate fi urmărită accesând acest link.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    Asa trebuie
    Felicitari dl Nini

    cu 7 ani în urmă (11.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mj23ky :

    Incepe degringolada...
    :)) sa vedem acum gesturile si impresiile conducatorilor clubului din Galati....

    cu 7 ani în urmă (11.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Baschet_nu_prostitutie :

    S-a spart buboiul
    avem precedentul creat. Urmeaza baietii? Asa se intampla cand notiunea de management este perceputa mai degraba ca "ordonator de credite" decat de a gestiona efectiv situatiile. Ciudat si asa! Galatiul a primit parca bani si prin octombrie (nu putini pentru un club cu baschetbalisti si bachetbaliste ieftini/ieftine) si totusi restante din decembrie?

    cu 7 ani în urmă (11.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!