Stiri Vulturi

Grupă de foc pentru România la Euro U20 masculin 2018

Eduard Popa

Eduard Popa
16.01.2018

euro u20 masculin adversari

România a reușit o calificare istorică în vara anului trecut la Oradea. „Vulturii” mici conduși de Tudor Costescu au reușit să se califice în prima grupă valorică a din Europa la nivelul de vârstă U20.

Astfel, România și-a aflat adversarii pentru Turneul U20 de anul acesta. „Vulturii mici” au picat în Grupa C la următorul turneu final și vor avea ca adversari echipe din țări cu școli puternice de baschet precum Grecia, Germania și Israel.

Vezi mai jos componența tuturor grupelor:

Draw Results #FIBAU20Europe ⬇️: pic.twitter.com/3nZM9VfNq8

— FIBA (@FIBA) January 16, 2018

Turneul se va juca la Chemnitz, în Germania, în perioada 14-22 iulie. La competiție vor evolua doar sportivii născuți după 1 ianuarie 1998.

*foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!