Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Albastră. CSM Focșani câștigă clar în fața Rapidului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.02.2019

Sâmbătă seara, 2 februarie, a avut loc la Sala Polivalentă din Focșani partida dintre formația gazdă, CSM Focșani și Rapid București. Partida a fost câștigată de formația din Vrancea cu scorul de 83-58.

CSM Focșani a tranșat partida în sferturile doi și trei, pe care le-a câștigat cu 21-11, respectiv 21-10. Gazdele au marcat de două ori mai multe coșuri de 2 puncte decât Rapidul și au înregistrat un procentaj excelent, de 67%. Și lupta la recuperăre a fost dominată clar de CSM Focșani, 52 de recuperări față de cele 30 ale soapeților.

Kyle Kilgore a fost cel mai bun jucătr al meciului cu 19 puncte și 10 recuperări. Petar Vukovic a terminat cu 18 puncye și 7 recuperări iar Camerin Cornelius cu 17 puncte și 6 recuperări. Cătălin Petrișor contribuit cu 5 puncte, 7 recuperări și 7 pase decisive.

Michael Hope a fost cel mai bun jucător al Rapidului cu 25 de puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. Andrei Arion a terminat în double-double, 10 puncte și 11 recuperări, plus 2 pase decisive și 3 intercepții.

CSM Focșani este pe locul 3 în Grupa Albastră cu 13 victorii și 8 înfrângeri, în timp ce Rapid București este penultima cu 9 victorii și 12 înfrângeri. Echipa din Vrancea se va deplasa în etapa viitoare pe terenul lui CSM Târgu Mureș, în timp ce giuleștenii vor primi vizita lui CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!