Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Albastră: CSM Sighetu Marmației câștigă pe teren propriu cu ACS Târgu Jiu

Eduard Popa

Eduard Popa
10.02.2019

csm sighetu marmatiei

CSM Sighetu Marmației a reușit să se impună pe teren propriu, în compania celor de la ACS Târgu Jiu, scor 97-83, în etapa a patra a Ligii Națională de Baschet Masculin – Grupa Albastră.

Interesant este că sighețenii au câștigat doar sfertul trei. Cu toate acestea, au făcut-o de o manieră dominantă, scor 31-11. La pauză, însă, gorjenii conduceau cu 43-48. Allan Thomas și-a arătat încă o dată calitățile și a reușit să înscrie 31 de puncte pentru CSM Sighetu Marmației. 11 din aceste puncte au venit în sfertul trei în care elevii lui Emil Kosztelnic au reușit să se distanțeze decisiv. Pe lângă Thomas, s-au mai remarcat de la gazde Joshua Turner, cu 20 de puncte și 6 pase decisive, Lucian Țibîrnă, cu 18 puncte, în timp ce Christian Chițu, adus recent de la CSA Steaua, a marcat 13 puncte la debut.

De partea cealaltă, gorjenii l-au avut în mare formă pe Jordan Martin, și el un debutant în LNBM. Acesta a înscris 23 de puncte și 11 recuperări. Asta în timp ce Singleton Montez, aflat la a doua partidă în România, a adunat 21 de puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări. Căpitanul Adi Roșu a strâns și el 16 puncte.

CSM Sighetu Marmației a avut o prestație ofensivă excelentă, cu 71% de la 2 puncte (27/38) și 11/20 de la 3 puncte (55%). Adversarii au avut 56% de la 2 puncte (25/45) și 28% de la 3 puncte (7/25).  

După acest meci, CSM Sighetu Marmației ajunge la 15-7 și se află pe locul doi în Grupa Albastră, după liderul autoritar CSM Târgu Mureș. De partea cealaltă, CSM Focșani are 13-9.

*foto: CSM Sighetu Marmației

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!