Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Albastră: CSM Târgu Mureș câștigă la Târgu Jiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.02.2019

CSM Târgu Mureș a câștigat clar partida din etapa a 3-a din Grupa Albastră. Martinic și compania au dominat copios lupta la recuperare și s-a impus cu un categoric 107-65 pe terenul lui ACS Târgu Jiu. Formația gorjeană a fost lipsită de aportul lui Kevin Allen, cel mai bun marcator și recuperator din Liga Națională de Baschet Masculin, per total.  

Echipa din Târgu Mureș a terminat a încheiat partida cu 59 de recuperări, dintre care 23 ofensive, în timp ce gazdele au prins doar 29 de mingi la panou. Elevii lui George Trif au avut un procentaj excelent și la aruncările de 2 puncte 69%, față de doar cel 47% al gorjenilor. Desfășurarea jocului arată dominația echipei vizitatoare, care avea 25 de puncte avans după 10 minute de joc, iar la pauză scorul era deja de 63-22. Sfertul trei a fost câștigat de CSM Târgu Mureș cu 26-15, ca în  ultima secvență ACS Târgu Jiu să mai reducă din handicap, cu un parțial de 28-18.

Ernests Kalve a fost cel mai bun jucător al meciului cu 30 de puncte, 19 recuperări, o pasă decisivă și 42 la eficiență. Szabolcs Santa a terminat în double-double, 13 puncte și 12 recuperări. Tamas Boloni a terminat și el cu 13 puncte iar Goran Martinic a contribuit cu 11 puncte, 6 pase decisive și  3 recuperări. Vlad Solopa a adăugat 10 puncte și 3 recuperări iar Alin Borșa a fost aproape de double-double, 9 puncte și 15 recuperări.

Adrian Roșu a fost principalul remarcat la gazdelor cu 23 de puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive. Nicholas Singleton a adăugat 19 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.  

foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!