Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Galbenă: CSA Steaua a învins fără probleme Athletic Constanța

Eduard Popa

Eduard Popa
27.01.2019

steaua constanta

CSA Steaua nu a avut probleme decât în primul sfert al meciului cu Athletic Constanța din a doua rundă a Grupei Galbene din LNBM. Roș-albaștrii s-au impus cu 107-78 în partida împotriva dobrogenilor.

Constanța a condus cu 5-0 și 11-4 la începutul meciului, dar nu a putut ține pasul decât un singur sfert contra celor de la Steaua. Treptat, elevii lui Sasha Ocokoljic au descifrat jocul adversarilor, după ce după zece minute tabela arăta doar 28-27 pentru bucureșteni. Steliștii s-au impus însă în al doilea sfert cu 31-12 și au pus meciul dincolo de orice dubiu. De altfel, roș-albaștrii au câștigat și sferturile trei și patru, cu 28-24 respectiv 20-15.

Aleksandar Vlahovic a înscris 17 puncte, Zarko Duric 16, Ante Delas 15, Uros Lucic a adunat 12 puncte cu 9 recuperări, iar Radu Vîrnă și Andrei Mandache câte 11 puncte pentru Steaua. Sasha Ocokoljic a profitat de acest meci și le-a putut oferi mai multe minute tinerilo Chițu, Cîrstoveanu și Petrache.

De partea cealaltă, Dani Mâinea a fost cel mai bun jucător, cu 16 puncte și 7/9 din acțiune.

După acest meci, CSA Steaua are 2-0 în Grupa Galbenă, în timp ce Athletic Constanța a coborât la 0-2. Etapa viitoare, Steaua va primi vizita lui Mediaș, în timp ce Athletic Constanța va merge să joace contra lui CSO Voluntari.

*Foto: facebook Steaua Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Lucrurile sunt clare în grupa asta, Steaua și Dinamo vor intra în playoff, mai rămâne de stabilit ordinea.

    cu 5 ani în urmă (27.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!