Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Galbenă. Declarații Mihai Popa și Titus Nicoară înainte de meci cu Dinamo Știința București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.02.2019

CSM Mediaș joacă în etapa a 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin, Grupa Galbenă pe terenul celor de la Dinamo Știința București. Partida este programată duminică, 10 februarie, cu începere de la ora 18:00 în sala din Ștefan Cel Mare.

Partida a fost prefațată de antrenorul Mihai Popa și Titus Nicoară, după victoria surprinzătoare din Cupa României cu SCM U Craiova.

„Dinamo o echipă foarte puternică. Vom avea mai puține zile de recuperare și vedem cum vom putea recupera jucătorii. Și Titus  a făcut o mică entorsă, să sperăm că nu e nimic grav. Sper să avem cât mai mulți jucători valizi să putem etala un joc cât mai bun, cu o rotație câte mai mare” a spus Mihai Popa pentru Baschet Mediaș.

„Ne lipsesc doi jucători. Sima a jucat cu entorsă, eu am călcat strâmb în sfertul patru al meciului cu Criova. O să fim obosiți probabil. Noi jucăm fiecare meci mai bine în fața echipelor mai bune. Ne vom juca șansa și vom vedea ce va fi la Dinamo” a zis Titus Nicoară pentru sursa menționată mai sus.

CSM Mediaș nu a înregistrat nicio victorie în Grupa Galbenă după primele trei meciuri, în timp ce Dinamo Știința București este neînvinsă.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!