Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Galbenă: Dinamo Știința și CSA Steaua continuă lupta de la distanță pentru locurile de playoff

Eduard Popa

Eduard Popa
23.03.2019

dinamo phoenix galati baschet

Următoarea rundă din LNBM propune și două meciuri interesante din Grupa Galbenă și o nouă etapă din cursa pentru primele două locuri care asigură calificarea în playoff-ul Ligii Naționale. Astfel, Dinamo Știința va primi pe teren propriu vizita celor de la Phoenix Galați, în timp ce CSA Steaua va juca, tot la București, cu CSM Mediaș.  

Mai întâi CSA Steaua va întâlni pe CSM Media, sâmbătă, 23 martie, de la ora 18:00. În partida tur, steliștii s-au impus cu 81-55. Skylar Spencer a reușit o performanță uluitoare, cu 34 de puncte, 16 recuperări și +50 indice al eficienței. Cu toate acestea, Steaua se află doar pe locul 3 în Grupa Galbenă, după înfrângeri cu Dinamo și CSO Voluntari. De partea cealaltă, CSM Mediaș are o singură victorie în 7 partide, în fața celor de la Athletic Constanța. Cu toate acestea, medieșenii nu sunt de neglijat, după cum a arătat-o și victoria obținută pe teren propriu în optimile Cupei României, împotriva celor de la SCM U Craiova.

Duminică, 24 martie, de la ora 19:00, va fi rândul celor de la Dinamo Știința să întâlnească pe Phoenix Galați. Elevii lui Tudor Costescu au reușit o victorie clară, scor 99-80, în partida din Sala Dunărea. Dinamo are o singură înfrângere în Grupa Galbenă, în fața celor de la CSO Voluntari. Cu toate acestea, alb-roșii păstrează avantajul rezultatelor directe împotriva ilfovenilor. Totodată, Dinamo vine după victoria magnifică obținută în fața celor de la SCM Timișoara, grație căreia a reușit calificarea în Final Four-ul Cupei României. De partea cealaltă, Phoenix Galați are 3 victorii și 4 înfrângeri și ocupă locul patru în Grupa Galbenă.

Într-o altă partidă din runda a opta a Grupei Galbene, CSO Voluntari s-a impus în fața celor de la Athletic Constanța, în deplasare, scor 91-66, într-o partidă disputată pe 20 martie. Danilo Tasic a reușit 19 puncte, fiind cel mai bun marcator al ilfovenilor.

Astfel, presiunea va fi Dinamo și Steaua pentru a câștiga și a rămâne în apropiere de CSO Voluntari.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!