Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Galbenă: Steaua se deplasează în această rundă pe terenul celor de la Mediaș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.01.2019

CS Municipal Mediaș și CSA Steaua București se vor duela în etapa cu numărul 3 din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea este programată vineri, 1 februarie, cu începere de la ora 17:00, în Sala Sporturilor din Mediaș. 

Gazdele de mâine au avut un start ezitant în Grupa Galbenă, pierzând primele două confruntări din această fază a competiției cu CSO Voluntari în deplasare, 97-105, respectiv pe teren propriu cu CSM Phoenix Galați, scor final 74-86. De cealaltă parte, Steaua a avut un început diametral opus, reușind să-și adjudece primele două meciuri disputate în Grupa Galbenă, 87-63 pe terenul celor de la Phoenix Galați, respectiv un 107-78 la București cu Athletic Constanța. 

Astfel, Steaua este prima în Grupa Galbenă la egalitate cu Dinamo, ambele cu punctaj maxim, în timp ce Mediașul este pe penultimul loc, având aceeași linie de clasament cu ABC Athletic Constanța.

Steaua pornește și în acest meci ca favorită în deplasarea din Transilvania, având în vedere și linia de clasament, dar în special lotul de jucători de care dispune fiecare în parte. 

*Foto: Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!