Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa valorică B, etapa 3: CSO Voluntari va căuta să își ia revanșa în fața medieșenilor după eliminarea din Cupă

Eduard Popa

Eduard Popa
27.10.2018

cso voluntari csm medias

Etapa a treia din grupa valorică B propune un nou duel între CSM Mediaș și CSO Voluntari.

Medieșenii vin după o victorie nesperată în turul 2 al Cupei României, scor 93-76, grație căruia s-au calificat după ce în partida tur pierduseră pe terenul ilfovenilor, scor 80-95. Andrija Simovic a reușit un meci incredibil, cu 38 de puncte și 14 recuperări, +50 la eficiență. Stefan Sajin a marcat 19 puncte, Milan Vulic 18 și Titus Nicoară, revenit după o accidentare, a înscris 10 puncte cu 7 recuperări. De partea cealaltă, Aron Nwanwko a înscris 22 de puncte și Trey Zeigler a marcat 21 de puncte, în timp ce Dani Popescu a avut 12 puncte cu 6 recuperări.

După două runde în Liga Națională, CSO Voluntari conduce urna valorică B, având două victorii: 95-68 cu Athletic Constanța acasă și 84-57 în deplasare, pe terenul lui Cuza Sport Brăila. De partea cealaltă, medieșenii au jucat un singur meci în LNBM, o victorie 83-77 pe terenul lui Athletic Constanța.

În celălalt meci al zilei în grupa B Valorică, Athletic Constanța va primi vizita celor de la Cuza Sport Brăila. Dobrogenii au suferit până acum două înfrângeri: 57-84 cu CSO Voluntari și 77-83 cu Mediaș. Constănțenii au reușit însă o calificare en fanfare în turul 3 al Cupei României, după ce au trecut de ACS Târgu Jiu în dublă manșă, scor 70-67 și 93-68.

De partea cealaltă, Cuza Sport Brăila încă se resimte după șocul de luna trecută, când doi dintre componenții echipei au fost prinși într-o altercație și înjunghiați. Brăilenii nu au reușit până atunci să câștige decât partidele cu CS Universitatea Cluj, în primul tur al Cupei României. În rest, au suferit o înfrângere cu CSO Voluntari, dar și o dublă înfrângere neașteptată cu CSM Sighetu Marmației în turul 2 al Cupei, scor 72-84 și 96-100. Joshua Keyes este principalul contribuitor al trupei dobrogene, cu 12 puncte și 11 recuperări în LNBM și 24 de puncte și 8,8 recuperări în patru partide din Cupa României.

Ambele partide din urna valorică B se joacă sâmbătă, 27 octombrie, cu începere de la ora 18:00.

*foto: facebook CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!