Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hargrove și Pilcevic, artizanii victoriei lui SCM U Craiova la Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.01.2016

SCM U Craiova a câștigat în etapa a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Formația lui Oliver Popovic s-a impus pe Târnava Mare cu scorul de 91-77, grație unui sfert trei impecabil, în care principalii marcatori au fost Darius Hargrove și Radenko Pilcevic.

Darius Hargrove a fost titular pentru formația doljeană și a evoluat timp de 35 de minute. Americanul a totalizat 22 de puncte, 5 recuperăr, 2 pase decisive și o minge pierdută. El a marcat 4/7 atât de 2 puncte cât și de la distanță și 2/2 de la linia de libere. Grație acestei prestații, Darius Hargrove a înregistrat un indice al eficienței de 22 de unități.

Radenko Pilcevic a avut o contribuție importantă venind de pe banca de rezerve. Fundașul sârb a termina tcu 21 de puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și 2 mingi pierdute  în 28 de minute de joc. Pilcevic și-a înscris punctele în urma a 3/6 de la 2 puncte, 3/5 de la 3 puncte și 6/6 de la linia de libere, totalizând un index al eficienței de 21 de unități.

Pentru SCM U Craiova s-a mai remarcat și căpitanul Cătălin Burlacu, cel care a terminat cu 16 puncte 4 recuperări și o pasă decisivă. Veteranul român alături de cei doi jucători menționați mai sus, au marcat 10 din cele 12 coșuri de 3 puncte marcate de Craiova la Mediaș.

foto: sportuldoljean.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Bravo
    Au jucat toti!
    Bravo!

    cu 8 ani în urmă (18.01.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    frumos
    Bine ca la cluj nu era lasat sa joace dar la Craiova in 2 meciuri a inscris 39 de puncte . Ma intreb oare unde e problema, la Hargove

    cu 8 ani în urmă (18.01.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Asa, deci ca am castigat cu Steaua nu-i nimic de comentat, da ca o plecat indolentul asta impertinent ii..... In;lcin sa cred ca teasta ti la fel de plina ca si besica castigatoare pe care ai furat-o ca sa ceri recompensa!

      cu 8 ani în urmă (18.01.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    frumos
    Sa la Tenter?

    cu 8 ani în urmă (18.01.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    arm
    nu mai vorbi fara sa sti in primul rand si accepta ca sunt persoane cu parerri diferite iar daca esti spectator atunci fi un spectator, nu m-am pus sa jignesc pe nimeni aici, si legat de acea minge ar trebui sa sti ca este si confirmarea incare se spune ca mingea a fost pusa in brate la cineva care intamplator este prieten cu mine, si ca am vrut sa ii dauu mingea lui Moris nimeni nu stie asta , doar ca el a spus una si a doua zi a spus altceva de asta am ales sa o vand, iar daca m-ai cunoaste atunci ai sti din ce motive. Invata sa fi om, nu sa jignesti, si legat de acel indolent a marcat in 2 meciuri 39 de puncte , dedu tu din asta ceva care are un inteles

    cu 8 ani în urmă (18.01.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești boby77 :

    Meci
    PAi ce Steaua e mare echipa, de te lauzi asa de mult. Vedem daca jucati finala si apoi sa ridici in slavi echipa.

    cu 8 ani în urmă (18.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!