Stiri

Hassan Whiteside a reușit al doilea triple-double din carieră în înfrângerea cu Timberwolves

Eduard Popa

Eduard Popa
18.11.2015

hassan_whiteside

Hassan Whiteside a reușit al doilea triple double al carierei în partida pierdută de echipa sa, Miami Heat, cu Minnesota Timberwolves, scor 103-91. 

După un periplu prin Liga a doua din China sau Liban, Whiteside a revenit sezonul trecut în NBA și a profitat din plin de șansa pe care Miami Heat i-a oferit-o, strângând 11,8 puncte, 10 recuperări și 2,6 capace la 24 de minute jucate în cele 46 de partide din stagiunea precedentă. În acest sezon pivotul lui Heat continuă forma extraordinară, fiind de departe cel mai constant jucător al echipei din Florida.

În meciul cu Minnesota, Whiteside a reușit 22 de puncte, 14 recuperări și 10 capace, fiind la al doilea său triple-double cu puncte-recuperări-capace din carieră, după unul reușit sezonul trecut într-o partidă câștigată cu Chicago Bulls. Atunci Whiteside reușise 14 puncte, 13 recuperări și 12 capace! 

Hassan a reușit și 10/14 la aruncările din acțiune, dar a înscris doar 2/9 la aruncări libere. De altfel toată echipa de la Heat a ratat libere (14/30), dar și aruncările de la 3 (5/24), aceste procentaje groaznice contribuind la cea de-a patra înfrângere a sezonului. 

De partea cealaltă Minnesota Timberwolves continuă începutul de sezon extrem de ciudat. Pe teren propriu elevii lui Sam Mitchell au 5 înfrângeri din tot atâtea partide. În schimb în deplasare au un palmares de 5 victorii și o înfrângere. 

Cele două first picks din ultimii doi ani au reușit din nou prestații deosebite. Andrew Wiggins a strâns 24 de puncte iar Karl Anthony-Towns a reușit un double-double, cu 14 puncte și 14 recuperări. De asemenea Zack LaVine (17 pct) și Shabazz Muhammad (16 pct) au adus și ei de pe banca de rezerve o contribuție esențială la această victorie.

Rezultatele partidelor de marți seară:

Washington Wizards - Milwaukee Bucks 115-86

Brooklyn Nets - Atlanta Hawks 90-88

Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers 104-99

Miami Heat - Minnesota Timberwolves 91-103

New York Knicks - Charlotte Hornets 102-94

New Orleans Pelicans - Denver Nuggets 98-115

Golden State Warriors - Toronto Raptors 115-110

*foto: sportspyder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate