Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Horia Cristiean și Mihai Gavrilă continuă la Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.08.2015

Gaz Metan Mediaș s-a înțeles cu Horia Cristiean și Mihai Gavrilă pentru o nouă colaborare și în sezonul 2015/2016, după cum anunță csgazmetan.com. Ambii jucători români au evoluat în echipamentul alb-negru și în stagiunea precedentă.

Horia Cristiean va bifa al treilea sezon la Gaz Metan Mediaș. În sezonul trecut el a bifat 7 prezențe pentru gaziști în Liga Națională de Baschet Masculin cu medii de 0.3 puncte și 0.4 recuperări pe meci.

Mihai Gavrilă se va afla abia la al doilea sezon pe Târnava Mare după ce a sosit de la Craiova în vara lui 2014. În 8 partide a evoluat extrema de forță în sezonul trecut la LNBM pentru Gaz Metan Mediaș, cu medii de 0.8 puncte și 0.1 recuperări. În Cupa României, Gavrilă a avut medii de 3.0 puncte și 2.0 recuperări în cele două partide jucat de echipa medieșană în fața lui BCM U Pitești.

În cariera sa, Mihai Gavrilă a mai jucat la CSU Cuadripol Brașov și SCM U Craiova, în timp ce Horia Cristiean a mai trecut pe la Phoenix Galați, BC Timișoara și Politehnica Iași.

Gaz Metan Mediaș i-a prelungit înțelegerea și lui Vladislav Solopa. Până în acest moment cei trei jucători autohtoni sunt singurile certitudini din lotul echipei ardelene.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Medias
    Asteptam sa vedem strainii ce vor fi adusi,romanii nu sunt mai slabi decat ai Galatiului de exemplu...

    cu 8 ani în urmă (14.08.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    dada
    In mod normal cei care au fost anul trecut....poate plus un american

    cu 8 ani în urmă (14.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!