Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Horia Păun: „Deocamdată nu am fost înștiințați oficial de decizia celor de la Baia Mare”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.02.2017

Foto: Valentin Todea

În urmă cu câteva ore conducerea clubului BCM Baia Mare a luat decizia de a se retrage din Liga Națională de Baschet masculin. Anunțul a fost făcut de către președintele George Opriș prin intermediul paginii oficiale a formației băimărene. Este a doua grupare de baschet masculin din recenta istorie a orașului Baia Mare care s-a desființat la scurt timp de la începerea activității, după Vulturii Baia Mare.

Aflat la Final Eight-ul Cupei României ce se desfășoară la Sibiu, Horia Păun a fost abordat pe această temă de către Total Baschet. Președintele FRB nu a dorit să vorbească prea mult pe marginea acestui subiect.

Deocamdată nu am fost înștiințați oficiali de decizia celor de la Baia Mare. Nu vreau să comentez prea mult fără să avem ceva oficial din partea clubului. Am avut o discuție cu președintele clubului, însă nimic oficial.

BCM Baia Mare a susținut 19 meciuri în actuala ediție de campionat având un bilanț de 18 înfrângeri și o victorie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Poate ca s-a blocat si faxu' vostru ca ala de la psd. #rezist

    cu 7 ani în urmă (15.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    cuvinte de umplutura si figuranti pe masura
    Ai vorbit cu presedintele lor, dar nu ai ceva oficial! Asta arata in ce tara traim: vorba nu are nici o valoarea nici macar atunci cand discutia este la nivelul cel mai inalt, intre reprezentanti autorizati! Asta inseamna ca la cel mai inalt nivel (in baschetul romanesc) avem de-a face cu minciuni in permanenta, daca oamenii astia nu au incredere in vorbele celorlalti! Greu de crezut ca poate sa iasa ceva bun cand avem la conducere mincinosi care nu au incredere in ceilalti mincinosi... In campionatele cu baschet valoros presupunem ca valoarea Cuvantului este pe masura valorii Baschetului practicat...

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!