Stiri Acvile

Horia Păun confirmă despărțirea dintre Florin Nini și echipa națională de senioare

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.08.2015

Site-ul nostru a anunțat astăzi în exclusivitate faptul că antrenorul Florin Nini s-a despărțit de naționala de senioare a României. Informația a fost confirmată și de Federația Română de Baschet prin vocea președintelui Horia Păun.

„Am avut o discuție cu Florin Nini legată de acest aspect și mi-a spus că datorită implicării lui în proiectul Phoenix Galați nu se va mai putea ocupa de naționala de senioare. Nu a fost vorba de o demisie, nu s-a rupt niciun contract, am încheiat colaborarea pe cale amiabilă. Acum suntem în căutarea unui alt antrenor, trebuie să găsim o soluție și trebuie să o găsim urgent pentru că se apropie primele două meciuri din campania de calificare la EuroBasket 2017. Vom căuta o soluție bună pentru că acest calendar este puțin atipic, având două meciuri în luna noiembrie și două meciuri în luna februarie, urmând ca preliminariile să continue în toamna lui 2016 și este destul de complicat. Vom veni cu o soluție, sper în zilele următoare”, a declarat Horia Păun pentru TotalBaschet

Florin Nini a condus reprezentativa feminină a României la Campionatul European din această vară, acolo unde tricolorele au terminat cu un bilanț de 4 înfrângeri din 4 meciuri jucate. 

România va începe campania de calificare la EuroBasket 2017 cu un prim meci la Cluj-Napoca, pe data de 21 noiembrie, în compania echipei similare a Bosniei. 

*Foto: Angelo Brezoianu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!