Stiri

Houston Rockets a ajuns la un acord cu Carmelo Anthony, punând capăt telenovelei acestei veri

David Istrate

David Istrate
14.08.2018

carmelo anthony houston rockets 

Înaintea sezonului precedent, una dintre cele mai mari incertitudini îl aveau în mijlocul lor pe Carmelo Anthony și destinația acestuia. Chiar dacă încă de pe atunci se vorbea de o eventuală plecare la Houston Rockets, în cele din urmă starul american a ajuns la Oklahoma City Thunder, unde a făcut echipă cu Russell Westbrook și Paul George.

Datorită acestor mutări, formația din Oklahoma a devenit rapid una dintre principalele candidate la câștigarea conferinței de Vest, alături de Golden State Warriors și Houston Rockets. Cu toate acestea, jocul nu a decurs conform planului făcut de Billy Donovan și Oklahoma City Thunder a întârziat să arate rezultatele așteptate de la o echipă așa de puternică. Mai mult, după accidentarea gravă a lui Andre Roberson și defensiva a început să scârțâie.

Spre finalul sezonului, datorită lui Westbrook și George, echipa a avut o creștere de formă și a intrat din nou în discuție pentru calificarea în finală. Șocul a apărut în prima rundă a playoff-ului, când Utah Jazz, condusă de debutantul Donovan Mitchell, a reușit să o elimine pe Oklahoma City Thunder și să pătrundă în semifinalele conferinței de Vest.

O parte din suporterii echipei au considerat că principalul vinovat este Carmelo Anthony, jucător care nu s-ar fi ridicat la potențialul pe care îl are. Prin urmare, nu era greu de crezut că acesta va decide să o părăsească pe formația din Oklahoma. Cu toate acestea, în urmă cu aproape două luni, Melo a resemnat cu Oklahoma City Thunder, fiind deschis totodată la un eventual transfer. Conducerea clubului a început să caute soluții și în cele din urmă l-a trimis pe jucătorul american la Atlanta Hawks, în schimbul lui Dennis Schroder și Mike Muscala. Formația din Georgia i-a dat drumul lui Carmelo Anthony și astfel, acesta a putut să semneze cu Houston Rockets, principala opțiune auzită în cercurile analiștilor sportivi.

Acest transfer o va întări cu siguranță pe Houston Rockets, care deja avea în componența lotului jucători extraordinari, precum James Harden, Chris Paul, Clint Capela sau Eric Gordon. Cu toate acestea, rămâne întrebarea dacă va reuși Houston Rockets să îi pună probleme lui Golden State Warriors, formație care ar putea să alinieze 5 staruri în echipa de start.

*foto: clutchpoints.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!