Stiri

Houston Rockets l-a transferat pe Ty Lawson de la Denver Nuggets

Eduard Popa

Eduard Popa
20.07.2015

ty_lawson_rockets

Houston Rockets încearcă să țină pasul cu elita Conferinței de Vest și au făcut o mișcare decisivă pentru a-și îmbunătăți punctul slab de sezonul trecut. Astfel, echipa lui Kevin McHale l-au transferat pe Ty Lawson, pe care au oferit la schimb patru jucători și o opțiune în draft. 

Ty Lawson a evoluat în ultimele 6 sezoane la Denver Nuggets, iar în stagiunea 2014/2015 a avut o statistică de 15,2 puncte pe meci, 9,6 pase decisive (al doilea din NBA) și 3,1 recuperări. La schimb, Houston i-a oferit pe Kostas Papanikolaou, Pablo Prigioni, Joey Dorsey și Nick Johnson, plus o opțiune în prima rundă de draft. 

În vârstă de 27 de ani, Lawson a intrat într-o clinică de dezalcoolizare săptămâna trecută după ce a fost prins beat la volan pentru a doua oara în ultimele 6 luni. Dacă își va rezolva însă problemele din afara terenului, conducătorul de joc va reprezenta un upgrade la această poziție pentru Houston, eliberând din presiunea pe care o are pe umerii săi James Harden și va ajuta ”Rachetele” să joace cu o viteză în plus în ofensivă. 

Plecarea lui Ty Lawson va permite celor de la Denver să îi ofere suficiente minute selecției numărul 7 din draftul acestui an, Emmanuel Mudiay și veteranului Jameer Nelson

Sursa foto: Bleacher Report

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!