Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristo Nikolov și Bogdan Popescu s-au accidentat în cantonamentul austriac

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.09.2015

Baschet Club Timișoara se află în această perioadă în Austria, acolo unde a susținut deja două partide amicale, având să mai dispute una singură mâine, 2 septembrie, în fața campioanei Güssing Knights.

Potrivit ultimelor informații, bulgarul Hristo Nikolov s-a accidentat în cadrul antrenamentului de duminică, după ce se pare că a suferit o ruptură musculară, iar azi se va întoarce la Timișoara pentru investigații amănunțite. 

De asemenea, Bogdan Popescu a acuzat în victoria de ieri cu Furstenfeld Panthers tot o ruptură musculară, ieșind în sfertul secund de pe teren fără a mai reveni în joc. 

Timișoara a trecut cu 77-75 de Furstenfeld Panthers, iar jocul în compania campionilor de la Güssing Knights este programat miercuri cu începere de la ora 19:30. 

Vom reveni cu reacții din partea timișorenilor în legătură cu cei doi baschetbaliști accidentați.

*Foto: Facebook BC Timisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!