Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristo Nikolov: „Dacă suntem sănătoși și urmăm planul antrenorului, lucrurile vor funcționa”

Dan Oancia

Dan Oancia
01.08.2015

BC Timișoara este în fața unui sezon încărcat și foarte important, după ce în ediția anterioară a câștigat Cupa României. Astfel, și după plecarea lui Zlatko Jovanovic, campania de transferuri trebuia să aducă pe Bega ceva calitativ. Experimentatul bulgar Hristo Nikolov este unul dintre cele mai importante transferuri realizate de conducerea leilor.

Faptul că evolua pe plan european, dar și influența lui Bogdan Popescu, cu care a fost coechipier la Steaua, au contat pentru opțiunea bulgarului. ”Am mai fost în campionatul românesc, știu că e unul puternic. Nu e ușor, e nevoie de concentrare. Îmi doresc ca echipa mea să fie ferită de probleme medicale. E o echipă bună care trebuie să muncească pentru a se omogeniza. Știu Timișoara din 2010, de când am venit în România, e un club cu tradiție, știu antrenorul, jucătorii de atunci, mă ajută că evoluăm în multe competiții. E o conducere bună aici, nu sunt doar vorbe. Popescu a ajutat și el, pentru că am fost coechipieri la Steaua, nu a fost așa greu să aleg. Eu și antrenorul am avut o singură discuție. Dacă suntem sănătoși și urmăm planul antrenorului, lucrurile vor funcționa”, a spus Hristo Nikolov, potrivit sport9.ro.

Extrema de 29 de ani pare a se fi integrat deja în spiritul de luptă al bănățenilor, punctând unitatea de grup ca fiind printre cele mai importante aspecte. ”Nu cred că trebuie să privim către un obiectiv. Trebuie să luăm pe rând meciurile. Sunt două competiții interne plus noua competiție europeană. Vor fi lovituri, înfrângeri, dar trebuie să rămânem uniți. Trebuie să luptăm în fiecare secundă, asta e cel mai important. Așa vor veni și oamenii să ne vadă, dacă vom avea atitudine”, a conchis Hristo Nikolov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!