Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristo Nikolov: „Declarația managerului bănățean este dubioasă și neprofesionistă”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.09.2016

Foto: Andor Marton

Conflictul dintre jucătorii fostei BC Timișoara și actuala conducere a BC SCM Timișoara continuă. Managerul Ilie Trițoiu a comentat situația actuală din Banat printr-un interviu acordat presei locale. Oficialul timișorean sublinia faptul că noul club nu a fost contactat de nimeni cu privire la datoriile acumulate în urmă cu un sezon. Trițoiu a mai adăugat că nu știa de sumele datorate către foștii jucători și că a aflat abia acum de existența lor.

Hristo Nikolov a dezmințit informațiile venite din partea conducerii timișorene afirmând că sportivii alături de reprezentanții lor au încercat să contacteze clubul, fără succes. Internaționalul bulgar a ținut să-l taxeze pe Trițoiu considerând declarația acestuia ca fiind una dubioasă și neprofesionistă.

Nu mai este nevoie să repet ceea ce s-a petrecut anul trecut la Timișoara. Cred că e deja clar pentru toată lumea. Inițial am trăit cu gândul că situația se va redresa, că sunt oameni de cuvânt la acel club și își vor respecta promisiunile. M-am înșelat amarnic. A trecut un an, iar conducerea clubului se preface că nu știe nimic, deși ei în tot acest timp au căutat soluții să scape de datorii. 

Referitor la declarația managerului BC Timișoara din presa locală trebuie să spun că este dubioasă și neprofesionistă. Dubioasă pentru că vine de la o persoană care a fost anul trecut cooptată în staff-ul echipei, iar neprofesionistă deoarece treaba ta ca și manager este să fii informat despre tot ce se întâmplă la echipă, despre tot ce s-a întâmplat în trecut la echipă. Doar așa te poți numi un manager profesionist, când ai habar despre ce se întâmplă la club. Dacă nu știi, sau cel puțin te prefaci că nu știi, înseamnă că job-ul tău este să încălzești degeaba scaunul la club.

BC Timișoara și SCM Timișoara au fost notificate atât de noi, jucătorii cât și de către reprezentanții noștri. Doar că la capătul celălalt al liniei nu mai există nimeni să își asume responsabilitatea. În presa locală este ușor să spui că nu te-a contactat nimeni când defapt tu eviți să răspunzi la telefon.

Sunt de părere că clubului ar trebui să își îndrepte atenția spre rezolvarea problemelor actuale, până nu e prea târziu. Poate dacă vor da dovadă de atitudine profesionistă și responsabilitate vor mai salva, în al 12-lea ceas, ce a mai rămas din onoare și reputație.

Mai citiți și:

Ilie Trițoiu: „Cei care au de primit bani nu ne-au ajutat cu nimic. Ar trebui ca vechea administraţie să lămurească situaţia lor”

Derrick Low: “Suntem uniți și vom merge până în pânzele albe împotriva clubului și a oamenilor fără onoare de la Timișoara”

Bogdan Popescu: “Îmi doream să mă retrag de la BC Timișoara. Nu e fair-play ce se întâmplă”

BC Timișoara, obligată la plata a 20.000 de USD către Derrick Low

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!