Stiri

Hristo Nikolov se întoarce la Levski Sofia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.09.2015

Hristo Nikolov și-a găsit echipă după despărțirea de BC Timișoara. Internaționalul bulgar revine la Levski Sofia, echipă pentru care a jucat ultima dată în sezonul 2013/2014, când a câștigat Balkan League și Cupa Bulgariei.

În această vară, Hristo Nikolov a semnat cu BC Timișoara după ce în stagiunea precedentă a evoluat la Union Olimpija Ljublijana. El a fost nevoit plece din cauza problemelor financiare cu care se confruntă formația de pe Bega.

În vârstă de 30 de ani, Nikolov măsoară  2.00 metri iar în sezonul trecut a avut medii statistice de 6.7 puncte, 4.2 recuperări și 1.0 pase decisive în 49 de partide jucate în toate competițiile pentru Union Olimpija Ljublijana.

De-a lungul carierei sale, Hristo Nikolov a mai jucat în România la Steaua București și U BT Cluj-Napoca, plus Pau-Orthez în Franța și Szolnok Olaj în Ungaria.  În țara natală a jucat doar la Levski și Lukoil Academic Sofia.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    :(
    Păcat ca nu o sa l mai vedem in Romania

    cu 8 ani în urmă (30.09.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Nikolov
    Tot timpul am avut senzatia ca bulgarul putea(poate) mult mai mult decat a aratat-o!

    cu 8 ani în urmă (14.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!