Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristo Nikolov se alătură lui BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.07.2015

BC Timișoara a obținut semnătura internaționalului bulgar Hristo Nikolov. Acesta vine de Union Olimpija Ljublijana, echipă alături de care a evoluat în EuroCup, cea de-a doua competiție europeană intercluburi ca valoare.

În stagiunea precedentă, Hristo Nikolov a jucat în total 49 de partide pentru Union Olimpija Ljublijana, în cele 3 competiții în care clubul sloven a fost angreant, EuroCup, Liga Adriatică și campionatul Sloveniei. Extrema a avut medii statistice de 6.7 puncte, 4.2 recuperări, 1.0 pase decisive, 0.8 intercepții și 0.8 capace în 21.5 minute jucate pe meci.

Hristo Nikolov revine în România după două sezoane petrecute departe de baschetul de la noi. În sezonul 2013/2014, bulgarul a evoluat în prima ligă din Franța la Pau Orthez iar în stagiunea precedentă în Slovenia la Olimpija Ljublijana. În România, extrema a jucat la Steaua între 2010/2011 și la U BT Cluj Napoca între 2012 și 2013.

De-a lungul carierei sale, jucătorul care va împlini 30 de ani în luna octombrie al anului curent a mai jucat la CSKA Sofia, Lukoil Academic Sofia și Szolnoki Olaj.

Hristo Nikolov este cel de al 3-lea jucător străin transferat de BC Timișoara. În această vară, formația de pe Bega i-a mai înregimentat pe Filip Barovic și Nenad Milosevic.

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Aoleu si vai vai vai asta e mai bine sa il ai in echipa decat adversar.

    cu 8 ani în urmă (08.07.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    @free62
    Cam asa ceva, si Timisoara vad ca se misca bine la achizitii.

    cu 8 ani în urmă (08.07.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Se misca bine rau Timisoara. Daca mai iau un roman bun si il tin picioarele pe Bogdan Popescu e lupta mare la varf!

    cu 8 ani în urmă (08.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Transferuri
    Timisoara a inceput foarte bine si inteligent campania de achizitii.Antrenor bun si cunoscator al campionatului au,daca vor continua la acelasi nivel,vor fi cert o protagonista a ligii.

    cu 8 ani în urmă (08.07.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    bun
    Bun transfer.mi-a placut mereu jucatorul

    cu 8 ani în urmă (08.07.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Se misca foarte bine la jucatori mici, sa vedem de acum incolo ce mai aduc.
    La capitolul romani, spre surprinderea multora, eu as zice ca Timisoara sta foarte bine. De ce? Deoarece trebuie un roman in permanenta si ei deja au Popescu, Toth, Milencovici si Popa. Popa si Popescu pot juca oricand la nivelul primei ligi...sa zicem ca astia doi fac 30 de min pe meci, ceilalti doi pot duce restul. Popa e putin subestimat as zice. Nu sunt 4 vedete, dar sunt 4 juctaori disciplinati, care nu distrug jocul cand intra, joaca pt echipa...

    cu 8 ani în urmă (08.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!