Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Aveam mai mare nevoie de victorie decât oricând altcândva"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
03.02.2013

foto: pressalert.ro

CSM Bucureşti a reuşit cea de-a 13-a victorie din acest sezon după ce a trecut sâmbătă seara de BC Timba, în deplasare, 77-56. Elevii lui Hristu Şapera au dominat jocul de la un capăt la celălalt şi s-au impus fără mari emoţii.

Cu toate că au avut partida la discreţia lor, antrenorul bucureştenilor spune că a fost mai greu decât o arată scorul.

Nu cred că am câştigat atât de uşor. A fost o victorie pe care am muncit-o până în ultimul minut. Important e că am câştigat. La pauză, de la 20 de puncte au venit la 12 puncte şi o astfel de cădere în acel moment al jocului poate produce schimbări. E bine că am reuşit apoi să controlăm jocul, în special în apărare pentru că acolo s-a făcut diferenţa. Am făcut o zonă foarte bună, chiar dacă a fost cu mici greşeli. Timba e o echipă destul de bună şi nu cred că vor avea probleme să rămână în prima divizie. Pentru noi e un moment important şi din acest motiv ne-am dat drumul la joc mai greu. Cred că acum aveam mai mare nevoie de cele două puncte decât oricând altcândva în acest campionat.

CSM Bucureşti joacă etapa viitoare pe teren propriu cu CSŞ Giurgiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!