Stiri Cupa României Masculin

Hristu Şapera: „Îmi felicit jucătorii, au găsit soluţiile să câştige această dublă manşă”

Dan Oancia

Dan Oancia
04.10.2017

bcm u pitesti bc mures

BCM U Piteşti este prima echipă calificată în Final Eight-ul Cupei României. Argeşenii au trecut de cei de la BC Mureş Târgu Mureş la capătul unei „duble” disputate, având câştig de cauză graţie victoriei de pe teren propriu la nouă puncte. Meciul retur a fost câştigat de mureşeni la un punct, fiind prea puţin pentru a obţine calificarea.

Antrenorul piteștenilor, Hristu Șapera, a lăudat prestația echipei adverse: 

„Mureşul este o echipă care ştie cum să joace astfel de meciuri, cele importante, dovadă rezultatele bune pe care le-au avut în fiecare an. Îmi era frică de această dublă manşă. Avem o echipă cu potenţial, dar care are două săptămâni de antrenament împreună. Schimbările de regulament de la o competiţie la alta afectează foarte mult relaţiile de joc, situaţiile de joc. Nu înţeleg de ce acest tur preliminar se desfăşoară la începutul sezonului. Vor fi patru echipe care vor rămâne fără oportunitatea de a concura în Cupa României încă de la începutul sezonului. Consider că Mureşul va arăta mult mai bine într-o lună sau două luni”

,a specificat antrenorul Hristu Şapera.

Tehnicianul lui BCM U Piteşti a apreciat jocul elevilor săi.

„Vreau să-mi felicit jucătorii, cred că s-au luptat şi au găsit soluţiile să câştige această dublă manşă, indiferent de problemele pe care le-am avut în ceea ce priveşte omogenitatea. Ne-am folosit banca mai lungă, chiar dacă nu am putut în condiţiile pe care mi le-am dorit şi cred că am avut forţa să câştigăm seria foarte dificilă. Sunt mulţumit că ne-am calificat în Final eight. E o bucurie şi pentru fanii noştri”

Pentru BCM U FC Argeș Pitești urmează duelul de vineri din LNBM cu campioana U BT Cluj-Napoca. 

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii