Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Am mare încredere în echipa noastră"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.04.2014

Sapera

Hristu Şapera a vorbit despre duelul din play-off-ul campionatului cu BC Mureş Târgu-Mureş.

Am ajuns în faza finală a campionatului fiind perseverenți și încrezători în munca și în capacitatea noastră ca și echipă. Scopul nostru a fost și este întotdeauna același, indiferent de adversar, și cu siguranță nu-l vom schimba acum. Nu ne gândim la seria cu Mureș, ne gândim la primul meci de vineri pe care vrem să-l câștigăm. Ulterior vom aborda la fel și celelalte meciuri, dar acum toată energia și concentrarea noastră se îndreaptă spre primul meci pe care îl avem de disputat.

Mureșul este favorită, prin prisma avantajului terenului propriu și a lotului foarte valoros pe care îl are, dar eu am mare încredere în echipa noastră. Am arătat acest lucru tot campionatul, că dincolo de individualitați suntem o echipă, și acum este momentul să facem exact același lucru. Totul pornește de la zero, nu mai contează ce s-a întâmplat în campionat, dar fiecare echipă are atuurile ei. În această fază a competiției orice detaliu contează și orice mic avantaj trebuie speculat. 

Mă aștept la o serie dificilă, dar frumoasă, în care noi să arătăm baschetul corect și plin de abnegație pe care l-am practicat până acum.

Primele meciuri ale seriei se vor disputa vineri cu începere de la ora 19:00, respectiv sâmbătă de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!