Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: „Sunt extrem de mulțumit de atitudinea jucătorilor noștri”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.12.2016

BCM U Piteşti a terminat turul de campionat pe locul 5, cu 6 victorii şi 4 înfrângeri, fiind la egalitate de puncte cu campioana en-titre, CSM Oradea. Argeşenii au învins în ultima etapă a turului pe BC Mureş, o contracandidată la play-off, cu scorul de 84-71. Antrenorul formaţiei din Trivale, Hristu Şapera, s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia şi atitudinea tuturor elevilor săi în disputa cu vicecampionii din Târgu Mureş. 

„Cred că a fost un meci frumos, un meci disputat. Așa cum am spus, mă așteptam ca Mureșul să dea o replică bună, a făcut-o. Au ritmul și rutina jocurilor europene și asta le dă multă încredere. Pe de altă parte, sunt extrem de mulțumit de atitudinea jucătorilor noștri. Au intrat în teren ca o echipă și au jucat ca o echipă timp de 40 minute, indiferent de greșelile pe care le-au făcut. Sunt mulțumit de aportul tuturor, chiar și de al celor care nu au jucat. Un meci se câștigă în multe momente, inclusiv în pregătirea lui. Este un meci în care întreaga echipă merită felicitată. Ne-am dorit foarte mult să cotrolăm recuperările și am reușit, având 45, și mai pot spune că astăzi am avut 24 assist-uri, un număr impresionant. Cred de asemenea că am controlat bine mingea, mai puțin în primul și utlimul sfert când am avut câteva posesii pierdute, o veche problemă de a noastră. Însă am executat în mare partea ceea ce ne doream. Încă o dată, îmi felicit jucătorii, este o victorie foarte importantă de care aveam nevoie sub orice formă. Am învins o echipă cu care ne vom lupta pentru play-off. Le mulțumesc, de asemenea, spectatorilor care au venit la sală. Era un moment important pentru noi, iar ei ne-au fost alături ca de obicei”, a declarat tehnicianul grupării piteştene, citat de site-ul oficial al clubului. 

BCM U Piteşti începe returul din Liga Naţională la Galaţi, pe terenul celor de la Phoenix, echipă care tocmai a învins acasă pe CSM Oradea. Duelul este programat sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 19:00. 

*Foto: Valentin Todea @totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!