Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Vom avea un meci extrem de greu cu Mediaşul"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.10.2014

Sapera

BCM U Piteşti va da piept cu Gaz Metan Mediaş, în cadrul rundei a 4-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Argeşenii vor să-şi ia revanşa în faţa propriilor suporteri, după ce joi seară au cedat categoric în faţa Energiei Târgu-Jiu.

Hristu Şapera, antrenorul echipei BCM U, a vorbit despre această partidă pentru scmpitesti.ro.

Vom avea un meci extrem de greu duminică şi trebuie să fim extrem de concentraţi şi motivaţi din primul până în ultimul minut. Am mai spus-o, Mediaşul este o echipă foarte periculoasă, cu atât mai mult acum, când vin după o victorie mare împotriva Craiovei. Noi trebuie să uităm foarte repede meciul de joi pentru că în sport nu poţi să rămâi la starea ultimului joc, fie el pierdut sau câştigat. Avem jucători cu experienţă şi cu personalitate, şi sunt sigur că vom reacţiona ca echipă şi vom arăta o cu totul altă faţă.

BCM U Piteşti ocupă poziţia a 4-a a clasamentului, având 5 puncte acumulate. Argeşenii au un bilanţ de 2 victorii şi o înfrângere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!