Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Am încredere că ne putem întoarce cu o victorie”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.03.2017

BCM U Pitești se întâlnește mâine cu BC CSU Sibiu în etapa a III-a din Top 6, fiind a treia confruntare dintre cele două formații în actuala ediție de campionat. 

Antrenorul piteștenilor, Hristu Șapera are încredere că formația sa poate reuși o victorie la Sibiu, deși admite că adversarii joacă cu multă dorință și intensitate. 

„Nu avem timp să ne gândim prea mult la ce a fost la Cluj. Mâine vom juca din nou în deplasare, cu Sibiul, o echipă care joacă cu foartă multă dorință și intensitate. Scopul nostru este să ne recuperăm cât mai bine fizic și să fim pregătiți pentru un nou meci puternic. Vom analiza ceea ce putem să facem mai bine și sper să reușim un meci bun, deși vom întâlni o echipă ce practică un joc foarte diferit de cel al Clujului. Fiecare duel din acest Top 6 prezintă o altă provocare și trebuie să fim pregătiți să ne ajustăm foarte repede. Am încredere că ne putem întoarce cu o victorie”, a declarat antrenorul lui BCM U Pitești, Hristu Șapera. 

Partida dintre BC CSU Sibiu și BCM U Pitești demarează la ora 18 și nu va fi transmisă pe niciun post de televiziune. 

 

*foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Mda
    De ce sa fie televizata? Mai bine imi dai Phoenix Galați cu eu stiu ce Dinamo sau ce mai ii prin playout. Cat despre orele de disputare nu mai zic. Cele din Weekend is cum is dar cele de peste săptămana is puse la niște ore speciale pentru Steaua care joaca de la ora 19/20

    cu 7 ani în urmă (11.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!