Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Am intrat prea moi în meci și am respectat prea mult Timișoara”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.03.2017

Deși a debutat în Top 6 cu o victorie importantă împotriva Stelei București, parcursul piteștenilor de la BCM U a continuat cu patru înfrângeri consecutive. Etapa aceasta elevii lui Hristu Șapera au cedat în deplasarea de la Timișoara, scor 67-88 și s-au îndepartat la două victorii de locul cinci.

La finalul confruntării tehnicianul argeșenilor a fost de părere că băieții săi au intrat în meci prea moi și au respectat prea mult adversarul. În ciuda înfrângerii, Șapera spune că rămâne încrezător în ceea ce echipa sa poate realiza în acest final de sezon.

A fost un meci în care nu am avut deloc atitudinea pe care mi-o doream. Am intrat prea moi în meci și cred că am respectat Timișoara prea mult. Indiferent de situație, trebuie să arătăm ca o echipă care se luptă, iar astăzi am făcut asta când era deja prea târziu.

Este o perioadă foarte dificilă pentru noi și, din păcate, nu am susținut foarte bine acest ritm de joc, din trei în trei zile. Am jucat fără conducătorul de joc titular și asta a contat foarte mult. Din păcate, depindem prea mult de fiecare piesă din angrenajul nostru. Sperăm să îl recuperăm cât mai repede pe Kostoski și să avem o altă față în partea a doua a acestui TOP 6. Eu rămân încrezător în ceea ce putem face în continuare. - a declarat Șapera conform scmpitesti.ro

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu amg :

    ...prea moi...respect...
    ...K1 nimic dl Sapera???

    cu 7 ani în urmă (20.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    @amg
    Ironia asta... Cand echipa joaca prost, el zice, nu stiu de ce ascundem ca la Sibiu a fost arbitraj pro Sibiu. Acum nu mai conteaza. Gandeste-te cum ar arata echipa voastra fara jucatorul englez (al 6-lea), dar si fara Mijajlovic! Asa am jucat noi la Timisoara. PS: Noi nu am jucat asa prost la Cluj si in fata Oradiei, iar la voi a fost ce a fost. Well.. Go, Pitesti.

    cu 7 ani în urmă (20.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    pe bune
    La meciul cu voi nu a fost nimic in neregula nici cu arbirajul, nici cu agresivitatea. Nu am nici o problema sa recunosc cand avem arbitraje favorabile, dar acum nu a fost cazul, nici macar acel impamantenit 5% dat gazdelor.

    cu 7 ani în urmă (20.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Ras
    Cred ca glumiti. Am fost in galeria Pitestiului si au fost n faze cu pasi nefluierate si faulturi neacordate noua!

    cu 7 ani în urmă (20.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Ok
      Din coltul ala de sala se vede tare rau...

      cu 7 ani în urmă (20.03.2017)
    • tzontzolino:

      pai normal
      Pai asa gazde sunteti? musafirii ii bagati la coltul rusinii?

      cu 7 ani în urmă (20.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Pai normal draga tzontzo...
      Dintr-o sala de vreo 1800 de locuri, anul asta sunt vandute cred peste 700 de abonamente, iar daca suporterii echipei vizitatoare vor sa stea impreuna intr-un numar mare, nu o pot face decat in colturi, unde nu sunt abonamente. Altfel pot sta oriunde in sala, unde gasesc bilete. De exemplu, in fata mea au topait tot timpul doua din suporterele voastre, fara ca cineva sa le deranjeze cu ceva.

      cu 7 ani în urmă (20.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    ...
    Eu am un respect imens ptr Sapera ca si antrenor si il consider unul dintre cei mai buni antrenori romani...dar declatmratia cu K1 cu siguranta a intrat in istorie ca una neinspirata...de la un joc agresiv pana la K1 este cale lunga...enumar aici cativa practicanti: Popescu, Burlacu, Pesic, Moldoveanu, Calota....s a m d...trebuie doar inteles acest baschet agresiv si gasita o solutie insipirata de contra...egal, faza este deja rasuflata....dar in istorie :)

    cu 7 ani în urmă (20.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!