Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Am tratat meciul ca pe un antrenament. E păcat că sunt asemenea situații”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
08.03.2018

sapera bcm u pitesti - bc mures

BCM U Pitești a trecut ușor de o echipă slăbită a celor de la BC Mureș, scor 111-60, în etapa a XIX-a a LNBM. 

Antrenorul piteștenilor, Hristu Șapera, a comentat ultima victorie. 

„Noi am tratat acest meci ca pe un antrenament și am profitat de acest lucru să dăm mai multe minute unor jucători. Din acest punct de vedere, ne-am îndeplinit obiectivul. Desigur, este păcat că sunt asemenea situații, dar trebuie să ne vedem de echipa noastră și de lucrurile la care noi trebuie să muncim. Am avut această pauză competițională cauzată de meciurile echipei naționale. Am avut meciul de la Iași unde am fost mulțumit de atitudinea jucătorilor, unde chiar dacă nu eram în ritm, am reușit să aducem cele două puncte.”

Antrenorul piteștenilor a lăudat noile transferuri aduse.  

Sunt mulțumit că am reușit să îi aducem la pachet pe Szabolcs Santa și pe Jonathan Person. Păcat că e accidentat Matti Nuutinen. Dar în momentul în care va reveni Matti, vom arăta foarte bine. Până atunci va trebuie să rezistăm și trebuie să ne luptăm, probabil încă o lună, în absența lui Nuutinen. Toate echipele s-au întărit în această perioadă. Cred că și noi ne-am întărit. Sunt mulțumit de cei doi nou aduși. Szabolcs Santa a fost prima mea opțiune în vară și sunt mulțumit că l-am adus, chiar și acum. Person e un jucător care ne va da o altă dimensiune, atât pe tranziția ofensivă cât și cea defensivă. El are încă o accidentare mai veche care nu îl lasă să joace la 100%. Cred că sunt două achiziții care ne vor ajuta foarte mult.”

 Șapera a vorbit și despre următorul meci, în compania celor de la CSM CSU Oradea. 

„Deplasarea de la Oradea va fi foarte dificilă. Au opt străini în lot, un contingent bun de români. Va fi un meci foarte dificil, dar noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce vom face. Este o luptă foarte strânsă. Între locul 2 și locul 7 sunt două puncte diferență. Este foarte echilibrat campionatul. Știam încă de la început acest lucru.”

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!