Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Cred că lumea se grăbește să spună că CSU Asesoft Ploiești este o echipă rănită”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.03.2015

La finalul partidei dintre U Cluj și BCM U Pitești încheiată cu scorul de 92-67 pentru piteșteni, antrenorul Hristu Șapera a vorbit despre această confruntare dar și despre viitorul meci al formației din Trivale. Tehnicianul român nu o vede pe campioana CSU Asesoft Ploiești ca o echipă deja învinsă în ciuda celor petrecute în sânul formației prahovene:

„Pentru mine aceste jocuri sunt foarte periculoase. Noi veneam după ce am stat o etapă, am avut o pauză destul de lungă. Teoretic, eram favoriți clar și trebuia să câștigăm. Sunt meciuri în care ai foarte mult de pierdut și foarte puțin de câștigat. Sunt mulțumit de faptul că băieții s-au mobilizat și am avut atitudinea care trebuie.

Eu cred că aveam nevoie de un meci acum, am reușit să câștigăm și abordăm meciul de duminică cu Ploiești. Eu cred că lumea se grăbește să spună că este o echipă rănită, o echipă cu probleme. Sunt o serie întreagă de jucători cu o reală valoare acolo, jucători care pot decide un meci. Să nu uităm tradiția acestui club în baschetul românesc.

E un finish de infarct în sezonul regulat, foarte multe echipe se luptă pentru foarte puține locuri de play-off. Noi trebuie să abordăm fiecare meci la victorie, trebuie să ne concentrăm să câștigăm următorul meci, mai puțin contează ceea ce o să se întâmple ulterior. După aceea, vom trage linie și vom vedea unde ne clasăm” a declarat Hristu Șapera conform sport-news.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!