Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Iașiul are o poziție mincinoasă în clasament”

Eduard Popa

Eduard Popa
02.12.2017

sapera bcm u pitesti

BCM U Pitești reia etapa a șaptea din Liga Națională de Baschet Masculin cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Poli Iași, una dintre cele două echipe fără victorie în primele șase meciuri.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, antrenorul argeșenilor, Hristu Șapera, nu se arată atât de sigur de victorie.

„Iașul are o poziție mincinoasă în clasament având în vedere că a disputat toate meciurile în deplasare și, mai mult decât atât, a jucat în multe partide doar cu 4 străini. Au adus doi jucători noi și cu siguranță vor veni să demonstreze că sunt o echipă competitivă. Va fi un meci foarte disputat în care va trebui să jucăm la un nivel bun pentru a câștiga.”

Șapera a vorbit și despre pauza competițională după meciurile echipei naționale.

„Venim după 3 săptămâni fără meci oficial și în baschet nu ne-am mai întâlnit cu o astfel de întrerupere. Am avut un meci amical încercând să ne apropiem cât mai mult de ritmul competițional. Trebuie să încercăm să revenim la forma pe care o aveam înainte de această pauză.”

„Șapi” a vorbit și despre experiența ca second la naționala României.

„Pentru mine a fost o mândrie dar și o responsabilitate să fac parte din echipa națională. E un nou proiect în care sunt motivat să dau 100% pentru a ajuta acești tineri jucători să realizeze un progres și să confere din nou credibilitate echipei naționale. Această perioadă a fost una reușită și ne dă încredere că putem face lucruri frumoase în continuare.”

Partida cu Iașul se va disputa la Sala Sporturilor Trivale, cu începere de la ora 18:00. Meciul va fi difuzat online, pe contul de youtube al Federației Române de Baschet și pe prosport.ro.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    aoleu
    nu inteleg modestia. frate e Iasi. Ce loc merita in clasament? Timba e mai buna, Mures are probleme. Mai sus n-au unde sa fim seriosi. Nici nu concep victorie la mai putin de 20 puncte. Au cota 1.01

    cu 6 ani în urmă (02.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!