Stiri

Hristu Șapera: „Ne dorim să facem lucruri mari, dar aceste lucruri mari se fac cu pași mărunți”

Paul Olar

Paul Olar
03.02.2016

Energia Târgu Jiu dispută în această seară o confruntare decisivă pentru calificarea în optimile FIBA EuroCup. Gorjenii dau piept cu lituanienii de la Pieno, iar Hristu Șapera a prefațat disputa, cu ocazia unei declarații acordate site-ului oficial al clubului.

“Obiectivul meu este foarte clar: Să câștig următorul meci, fie că este în Europa, fie că este în campionat. Aceasta este ținta noastră de acum înainte. Ne dorim să facem lucruri mari, dar aceste lucruri mari se fac cu pași mărunți. Avem un examen extrem de dificil cu Pieno și toată concentrarea și forțele noastre trebuie să mergă către acest meci. În acest moment nu mă gândesc decât la acest meci, care este foarte important pentru noi. Ne dorim să mergem mai departe în Europa. Ar fi un rezultat mare pentru baschetul românesc, un rezultat mare pentru Energia. O performanță notabilă în Europa, motiv pentru care, pentru mine acum există doar meciul de mâine. Am văzut că și jucătorii sunt conectați la miza acestei partide. Nu ne permitem niciun fel relaxare în acest moment. Suntem concentrați maxim pe meciul cu Pieno.”

*Foto: steauabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!