Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „O partidă încinsă, așa cum ne-am așteptat”

David Istrate

David Istrate
14.04.2018

Sâmbătă 14 aprilie, în Sala Transilvania din Sibiu, elevii lui Dan Fleșeriu au primit vizita echipei aflate pe locul al 6-lea, BCM U Pitești. Cu toate că oaspeții au dominat o bună parte din meci, sibienii au reușit să preia conducerea și s-au impus cu scorul de 84-77.

După terminarea partidei, antrenorul piteștenilor a oferit o declarație în care a analizat duelul dintre cele două tabere.

„O partidă încinsă, așa cum ne-am așteptat. Noi am beneficiat de revenirea lui Mati Nuutinen și astfel, am avut mai multă forță, aspect care s-a și văzut. Au fost două sferturi pe care le-am dominat clar și două pe care le-au dominat adversarii noștri. Pe final, cred că dacă am fi reușit să ne apărăm mai bine de 2-3 ori, altfel ar fi arătat scorul. Felicitări Sibiului, ei au reușit să câștige, iar noi trebuie să mergem mai departe.”

Întrebat de starea suedezului Jonathan Person, Hristu Șapera a declarat:

„Vom vedea, e o discuție zilnică pe care o avem cu el, iar concluzia este că ar fi foarte riscant pentru noi să îl forțăm în acest moment. Sincer, pentru mine diferența s-a făcut în sfertul al doilea, nu în al treilea sau al patrulea, și atunci am fi avut nevoie de Person. Adversarii noștri au reușit o serie lungă de intercepții și s-au apărat foarte bine. Prin urmare, un conducător de joc în plus ne-ar fi ajutat foarte mult. Evident, eu îmi doresc să îl folosesc pe Person, la fel cum mi-am dorit să îl folosesc pe Mati Nuutinen și pe Titus Nicoară. Dar, indiferent de această situație, cred că în folosul nostru ca echipă este să avem întreg lotul valid la finalul acestei faze a sezonului regulat.”

În urma acestei confruntări, BCM U Pitești încasează cea de-a 5-a înfrângere din Top 6 și astfel șansele de a urca pe locul 5 scad tot mai tare.

Următoarea etapă va avea loc miercuri, 18 aprilie, atunci când piteștenii vor primi vizita lui CSM CSU Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!