Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Sibiul a făcut K1 în prima repriză”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
12.03.2017

BCM U Pitești a cedat pentru a treia oară în acest sezon în fața celor de la CSU Sibiu, pierzând partida de sâmbătă seara cu scorul de 84-76.

Antrenorul celor de la Pitești, Hristu Șapera a reclamat la finalul meciului faptul că sibienii au jucat extrem de agresiv în primele 20 de minute, spunând că este îngrijorat de sănătatea jucătorilor săi.

„Au fost trei meciuri total diferite. Cred că în primul meci meritam să câștigăm, cred că în al doilea meci, de la Pitești, Sibiul a meritat clar să câștige și cred că acest meci a fost extrem de echilibrat, cu niște mențiuni legate de mai multe aspecte ale jocului. Unu, cred că noi trebuia să facem o treabă mult mai bună la recuperarea ofensivă, pe care am cedat-o. Cred că am cedat mult prea multe puncte după mingile pierdute și cred că Sibiul a făcut K1 în prima repriză, lucru care mie nu îmi convine deloc, pentru că eu am o rotație scurtă, am cinci jucători străini, nu șase, și nu vreau să risc niciun fel de accidentare în aceste condiții. Dacă acesta este tipul de baschet care este ok, din punctul meu de vedere nu este ok, nu este normal și, sincer, cred că ar trebui să fie un alt criteriu de arbitraj. Nu ne ascundem în spatele acestui lucru, dar vă spun foarte sincer că eu sunt foarte preocupat de sănătatea jucătorilor mei și de eventualele accidentări. De asta am adus aminte de acest lucru. Sibiul merită felicitat pentru victorie, mergem mai departe, este o bătălie, nu și război”, a declarat Hristu Șapera. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

14 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu csv :

    Fizic,
    ati fost praf fizic. Se pare ca va asundeti - netelevizat fiind - cu acest K1. Rusinica d'le Sapera. Inca nu am auzit in baschet sa planga cineva in halul asta dupa o prestatie absolut slaba. Un joc la discretia CSU de la un capat la altul, cam asa trebuia sa va exprimati.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    @csv
    Tin sa iti contrazic parerea. Sunt fan Pitesti, dar niciodata nu zic nimic cand echipa joaca prost. Nu am fost in sala, dar sunt sigur ca meciul, nefiind televizat, a avut unele probleme. Sapera nu e genul de antrenor care sa vorbeasca de arbitri, asta reiese din toate declaratiile lui. Cred ca are dreptate, nu cred ca ar iesi sa spuna asta in fata fara dovezi. Nu uita ce caracter are Popescu, care impinge, da cu pumnii, coatele, samd. Cred ca la el s-a referit in primul rand. Am vazut pe live ca ne-am opropiat de la -20 la -7 sau -8, iar acolo au fost date niste decizii de pasi sau out (daca nu ma insel). Cred ca locul Pitestiului in Top 6 s-a castigat pe teren, asa cum a zis si Sapera la o conferinta. Hai cu televizarile la Sibiu! Bafta mai departe.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @andrac
      Ma bucura faptul ca ai certitudini, in ciuda faptului ca nu ai vazut meciul. Plus ca ai vazut tu ceva dubios pe live-ul frb...Hai sa-ti spun eu parerea mea, ca am vazut meciul de la 10m de Sapera. Pitestiul a fost ieri la Sibiu doar cu numele, nu au jucat nici la 50% din potentialul lor adevarat, spre exemplu cel aratat acum cateva zile cu Clujul. Stau de o ora de cand am citit declaratia asta sa-mi aduc aminte ce dracu a fost asa dubios in prima repriza, dar pe bune ca nu-mi vine nimic. Noi am jucat determinat, poate agresiv in aparare, dar in nici un caz dur . Au fost lupte sub panou, dar totul a fost sportiv. Chiar nu-mi aduc aminte de ceva nasol de arbitraj, poate un 3s fluierat la Hunter care era cu mingea in mana, dar facuse pasi in prealabil, iar cum arbitrul n-a fluierat la timp, a inventat asta. Pe bune ca nu-l inteleg pe Sapera, chiar nu a fost nimic, i-am dominat clar in caciula, am facut multe interceptii. Pitestiul a jucat foarte slab, nici o clipa nu am scapat meciul din mana. Ciudata rau declaratia asta din partea lui...

      cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Opinie
    Da sibienii au fost f agresivi pt campionatul nostru...Dar daca te uiți la Euroliga o sa vezi exact același stil.....In plus cred că piteștenii au lacune fizice evidente.....In fine daca sapera reclama că un profesionist stilul Sibiului nu știu ce să spun.....După meci a fost f nervos oricum....

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Mda
      Cred ca Sapera si-a cautat un alibi...Sa vorbesti de rotatie scurta, tocmai dupa un meci cu Sibiul, care a jucat in 6 aseara, cu 2 oameni 40 min pe teren...Imi odihnesc cazul

      cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Pitesti
    Nu o sa inteleg chestia asta ca au jucat dur...pai daca adversarul o face ..fa.o si tu.daca asta crezi ca e cheia meciului.nu vii apoi si spui ca aia au jucat dur si noi nu.as vedea o problema daca ar fi spus ca pe noi nu ne.au lasat arbitrii sa jucam dur si pe ei da.probabil ca exista adevar in ceea ce zice ,pt ca sapi nu e genul de om sa vorbeasca aiurea.problema noastra nu e conditia fizica..pt ca mereu revenim de la -20.problema este ca ajungem la acel -20.sunt cativa jucatori care nu mai au acelasi ritm.gasesc acum partea buna a sezonului trecut si aceea ca noi suporterii ne.am invatat cu infrangerile :) si ca sezonul asta e de pe acum unul reusit . Doar sapera poate sa realizeze mai mult in continuare.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    ciudat
    Si eu am fost in sala, si eu ma gandesc oare la ce se refera Sapera...meciul a fost fara incidente, chiar vorbeam la pauza cu un prieten ca s-a jucat barbateste dar curat, noi am dominat clar sub panou, shooterii lor au fost anihilati, sincer, ieri Pitestiul a parut o echipa obosita, probabil si efortul depus in meciul de la Cluj si-a spus cuvantul.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    mersi Sapera
    Vine randul nostru sa "o luam la K1" in Sibiu conform lui Sapera, asa ca propunem ca Achim sa il convoace urgent pe Sandu Lungu! S-a antrenat anterior cu echipa si daca e adevarat ca va fi K1 atunci el este "arma noastra secreta". Traim vremuri grele...

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    ..dupa cate am vazut eu si cu ringu au faost ceva probleme....

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      .....
      ....ca sa nu mai vorbesc de echipa medicala,o catastrofa,dupa fiecare KO ajungeau cu targa dupa 5 min......

      cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Incredibil!
    Am fost in sala si pot sa spun, cu mana pe inima, ca nu am vazut in viata mea un asemenea arbitraj. Toate deciziile la limita au fost fluierate in favoarea sibienilor, faulturi inexistente in defavoarea noastra in conditiile in care jucatorii Sibiului au avut nesanctionate faulturi evidente , vazute si din avion. O victorie mincinoasa, obtinuta exclusiv cu ajutorul arbitrilor. Nu l-am vazut niciodata pe Sapera in starea in care era aseara. El este un tip calm, care protesteaza destul de rar la deciziile arbitrilor, dar ce s-a intamplat aseara , mai rar se vede pe terenul de baschet. Se vede evident ca sibienii sunt in pierdere de turatie, dar sa furi in asemenea hal .... La -20 de puncte s-a ajuns din cauza ca am fost furati ca in codru, apoi am fost nevoiti sa aruncam de 3 pt a ne apropia si, cand ai presiunea scorului in spate, precum si arbitri ostili, ajungi in asemenea situatii. Rusine, Asesoft Sibiu (macar daca tot a disparut Ploiestiul le-ati luat locul ), o victorie datorata arbitrilor, s-a vazut valoarea voastra in meciul de la Bucuresti, acolo unde nu ati mai avut arbitri de casa !

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Decat atat
      Ahahahahaha

      cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Meci
      Am preferat sa vad meciul pe.frb live text.meciul a fost si pe pagina de fb a sibiului.dar pt ca se filma dintr.un anumit unghi am preferat sa.mi mai arunc ochiul pe frb.acum dupa comentarii am intrat pe pagina de fb sa vad daca mai gasesc meciul.e postat din prima repriza cam jumate.nu am vz nimic dur.or fi in celelalte minute nepostate :) .nici de arbitraj nu pot spune multe.e o faza prin min 2 si ceva din al doilea filmulet in care se fluiera fault pt sibiu la marinov.am vazut faza de 10 ori..nu vad niciun fault.mi se pare chiar rea intentie sa dai fault.daca or mai fi fost alte faze asemanatoare ii dau dreptate lui gabitzu.dealtfel 2 echipe bune..sensibil egale ca valoare dar cu stiluri diferite.

      cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu csv :

    Gabitzu....0
    ce ai fumat ?
    Da, pe tine te crede si @adu, te cred si eu "ce a fost aseara mai rar se vede". Trebuie sa schimbi furnizorul, ia d'alea dupa care razi nu devi nervos, agresiv. Noi d'alea fumam, dam un ban in plus, ne permitem.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!