Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hrvoje Vucic: „Vrem să dovedim că victoria de la Cluj nu a fost întâmplătoare”

Paul Olar

Paul Olar
09.10.2015

Triumfătoare în etapa precedentă, Dinamo București țintește un nou succes neașteptat. Gruparea lui Aleksandar Todorov dă piept astăzi cu BC Mureș Târgu-Mureș, într-o confruntare ce va demara la ora 20:00.

Înaintea disputei, site-ul Total Baschet a stat de vorbă cu Hrvoje Vucic. Pivotul originar din Croația se așteaptă la o replică dârză, însă a identificat ingredientele ce pot aduce un nou motiv de bucurie pentru suflarea dinamovistă.

„După cum se știe, victoria împotriva Clujului a fost una uriași pentru noi, mai ales că am jucat în deplasare. Nu foarte mulți oameni se așteptau să câștigăm acolo, dar am crezut în forțele proprii. Ne-am pregătit bine și am știut că dacă dăm 100% putem să ne impunem. Același lucru este valabil și pentru astăzi. Ne așteaptă un joc important și vrem să dovedim că victoria de la Cluj nu a fost accidentală. Practic, ne dorim să demonstrăm că putem să concurăm. Am avut o săptămână bună la antrenamente și vom fi pregătiți. Trebuie doar să rămânem modești, să credem unul în celălalt, iar rezultatul va veni de la sine.”

*Foto: Red Power is Back

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!