Stiri Juniori U17 Masculin

INTERVIU Aurelian Gavriloaia: „Pentru mine este o onoare să fiu desemnat cel mai bun jucător al turneului”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.05.2018

Turneul Final U18 masculin s-a desfășurat în perioada 2-6 mai la Sibiu și au participat CSȘ Târgu Jiu, U BT Cluj-Napoca, CSU Sibiu, CN Aurel Vlaicu, CS Agronomia București și CSM Steaua București. Podimul a fost ocupat de echipele din București, iar campioană s-a încunumat CSM Steaua București, echipă care a încheiat competiția fără înfrângere.

Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Aurelian Gavriloaia, component al formației învingătoare. Tânărul jucător de la Steaua a terminat cu medii de 15.2 puncte, 9.3 recuperări și 3.2 pase decisive. Gavriloaia a făcut un joc impresionat în primul joc al turneului când a terminat cu 22 de puncte, 17 recuperări și 3 pase decisive în fața lui CSU Sibiu.

La finalul turneului Sibiu, Aurelian Gavriloaia ne-a oferit un interviu în care a vorbit despre toate cele întâmplate în cele 5 zile de competiție.

Cum a fost acest turneu de la Sibiu, la finalul căruia ați ieșit campioni?

A fost un  turneu foarte greu, foarte competitiv. Multe echipe bune dar la final am reușit să ieșim învingători și asta este ceea ce ne-am proprus.

Ați jucat practic finala în fața celor la CS Agronomia, cum a fost jocul de ieri?

A fost un meci foarte greu cu o încărcătură foarte mare fizică și psihică. Noi ne-am mai întâlnit cu ei înainte de trei ori. De două ori ne-au bătut ei și noi doar o dată, așa că a trebuit să ne luăm revanșa. Am câștigat și noi am râs la final, ca să spun așa.

Ai fost desemnat MVP-ul turneului, ce înseamnă asta pentru tine?

Pentru mine este o onoare să fiu desemnat cel mai bun jucător al turneului. Nu aș fi reușit fără coechipierii mei care m-au ajutat enorm. Am încercat să ne ajutăm reciproc, să creștem împreună, nu să fie cineva sus acolo să se vadă. Toată lumea trebuie să se vadă, toată lumea trebuie să fie în top. Nu doar unul singur.

Care a fost secretul succesului pentru tine și echipă la acest turneu final?

Cred eu că agresivitatea în apărare pe care am arătat-o pe tot parcursul turneului. Ăsta cred că a fost  plusul nostru.

Care sunt planurile tale pentru viitor?

Nu pot să vorbesc prea multe despre viitor acum. Momentan mă gândesc la baschet zi cu zi, nu mă gândesc prea departe. Mai încolo, în vară, voi vedea și voi vorbi cu cei de la club. Vom vedea ce decizie vom lua.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!