Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

INTERVIU. Giordan Watson: „Sper să ajut cu experiența mea și să avem un an excelent.”

David Istrate

David Istrate
11.07.2018

giordan watson interviu oradea

În urmă cu două zile, CSM CSU Oradea a anunțat achiziționarea lui Giordan Watson, conducătorul de joc care în sezonul precedent a evoluat pentru U-BT Cluj-Napoca. Sportivul în vârstă de 32 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani, în care va încerca să obțină mari performanțe alături de clubul orădean.

Contactat de site-ul nostru, Giordan Watson a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări.

1. Salut, Giordan! Ne poți spune câteva cuvinte despre transferul tău la Oradea și despre obiectivele pe care dorești să le atingi?

Oradea a avut un sezon de succes, prin urmare eu îmi doresc să îi ajut să continue cu performanța. De asemenea, sper să ajut cu experiența mea și să avem un an excelent.

2. Din punct de vedere individual, în ce aspecte îți propui să evoluezi în sezonul următor?

Am două scopuri: primul este să câștig cât de mult, iar al doilea este să am un impact asupra oamenilor, oriunde aș fi.

3. Cum a fost anul trecut în care ai jucat pentru U-BT Cluj-Napoca, având în vedere că a fost și primul sezon în care ai îmbrăcat tricoul naționalei României?

Sezonul trecut a fost o experiență interesantă pentru mine. La fel ca orice experiență, am avut parte de aspecte pozitive, dar și de aspecte negative, care m-au făcut să mă maturizez foarte mult și să devin o persoană mai bună.

4. Ai un mesaj pentru fanii clujeni, care te-au considerat unul dintre cei mai buni jucători din lot?

Am cunoscut persoane extraordinare în Cluj-Napoca, iar fanii au fost foarte frumoși. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră, am apreciat-o foarte mult.

5. Care este părerea ta despre noul format al Ligii Naționale de Baschet?

Formatul ligii este diferit, însă cred că federația încearcă să facă ce este mai bine pentru competiția internă. Sper ca în anii următori să vedem beneficiile pe care le-au adus aceste schimbări.

6. O ultimă întrebare, un fan clujean a făcut un video special pentru tine, cum ți se pare? (Vezi aici Video)

Îmi place videoul. Muncesc extrem de mult ca să fiu un jucător de baschet bun, prin urmare într-o lume în care munca poate fi ușor nerespectată, mă simt bine să văd că există oameni care mă respectă.

În sezonul 2017/2018, Watson a evoluat în 41 de partide pentru U-BT Cluj-Napoca și a avut medii de 13.6 puncte, 4.4 pase decisive, 2 recuperări și 1.3 intercepții. Giordan a câștigat în stagiunea precedentă a doua Cupă a României din palmares, după cea obținută în tricoul celor de la Energia Târgu-Jiu, în sezonul 2013/2014.

*foto: Mircea Roșca/ sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    A semnat si Vaidas asa ca la pozitia 1 suntem acoperiti. Avem deja 4 jucatori care continua la echipa, deci castigam la omogenitate. Daca semneaza si Zeno si Pasalic, atunci putem spune ca avem lot puternic.

    cu 5 ani în urmă (13.07.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!