Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Igor Mijajlovic: „Țelul nostru este să câștigăm fiecare meci”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.10.2016

Unul dintre pilonii de bază ai lui CSU Sibiu în sezonul precedent, Igor Mijajlovic a decis să rămână în continuare alături de formația condusă de Dan Fleșeriu iar din toamna acestui an a fost numit căpitanul echipei. În momentul de față este cel mai bun marcator al sibienilor, cu o medie de 18,7 puncte pe meci și unul dintre preferații publicului din Sala Transilvania. Ce a însemnat pentru el această dovadă de încredere oferită de conducerea clubului, care este obiectivul echipei sale în acest sezon, cum vede partida cu U-BT Cluj Napoca și cum descrie legătura cu suporterii sibieni, în mini-interviul de mai jos. 

Igor, după un sezon petrecut la CSU Sibiu ai fost numit căpitanul echipei. Cum ai primit vestea?


Pentru mine este o adevărată onoare să fiu căpitanul echipei, mai  ales că am avut un an bun sezonul trecut în Sibiu și încerc să îmi  reprezint echipa cât mai bine, atât în teren, cât și în afara lui.

Până acum, ești cel mai bun marcator al echipei în acest sezon. Ce ai schimbat în jocul tău față de anul trecut?

Nu cred că m-am schimbat atât de mult. Acum sunt eu, mâine poate fi  altcineva, dar până la urmă efortul echipei contează și faptul că ne  cunoaștem între noi mai bine, sezonul acesta.

Ați reușit o victorie frumoasă împotriva campioanei, iar acum urmează derbiul cu U-BT. Sunteți pregătiți să obțineți o nouă victorie?

Am făcut o repriză secundă foarte bună, în meciul cu Oradea și dacă  vom reuși să repetăm figura, sunt sigur că avem șanse împotriva oricui.  Cu toate acestea, Clujul este favorită pe hârtie, așa că va trebui să  dăm maximul pe teren.

Anul trecut, CSU Sibiu a ajuns până în play-off. Cum ți se pare echipa de acum față de cea din sezonul precedent? 


E dificil să compari echipele, dar țelul nostru, în afara faptului că  ne dorim să fim în primele 6 echipe, este să câștigăm fiecare meci.

Calitățile tale de jucător și atitudinea de pe teren te-au transformat în unul dintre preferații publicului. Cât contează pentru tine aportul publicului din sala Transilvania și cum descrii fanii?

Încerc mereu să păstrez nivelul și să îmi corectez greșelile astfel  încât să progresăm, atât eu, cât și echipa, bineînțeles. Fanii noștri  fac cea mai frumoasă atmosferă dintre toate sălile din România și îmi  place să joc în fața lor. Ne dau o putere specială și ne ajută foarte  mult. Mă bucură mult această legătură strânsă cu ei pentru că ne-a adus  multe bucurii sezonul trecut și sper ca în sezonul acesta să fie la fel.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!