Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Igor Mijajlovic, aproape de SCM U Craiova (Surse)

Eduard Popa

Eduard Popa
06.09.2018

igor mijajlovic craiova

Pagina suporterilor Universitatea Craiova Baschet Fans, o sursă importantă de informații în lipsa unei comunicări oficiale din partea clubului oltean, a anunțat că americanul Aaron Walton-Moss, baschetbalist adus cu statistici importante din Kosovo, a plecat de la Craiova, motiv pentru care nici nu a jucat în amicalul pierdut la limită cu Rilski, scor 77-78.

Pe cale de consecință, Craiova s-a reorientat și este foarte aproape să aducă în locul americanului un jucător care are un CV important în România. Este vorba despre Igor Mijajlovic, fost component al formațiilor CS Otopeni, CSU Sibiu și BC SCM Timișoara. De asemenea, el a mai jucat în Macedonia, Slovenia sau Ungaria.

În ultimul sezon jucat la Timișoara, Mijajlovic a adunat 10,6 puncte, 3,3 pase decisive și 2,4 recuperări, cu medii excelente de 58,2% de la 2 puncte, 38,3% de la 3 puncte și 82,5% la libere.

Igor Mijajlovic va fi coleg la Craiova cu Porter Troupe, Jason Boone și Goran Gajovic, jucători străini cu experiență în România, dar și cu nou veniții americani Ria’n Holland sau Kammeon Holsey.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova freeboy :

    Jucator
    Daca se adevereste si acest transfer ne putem bate la locurile 1-4 chiar daca nu avem jucatori romani consacrati.
    Cred ca jucatorii nostri de U 23 vor face un sezon de exceptie.Bafta in noul campionat!

    cu 5 ani în urmă (07.09.2018) Raspunde
  • SCM "U" Craiova sebi12 :

    bun transfer
    Ce echipa buna isi face si craiova..

    cu 5 ani în urmă (07.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!