Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Igor Mijajlovic se întoarce în prima ligă din Republica Macedoniei de Nord

Eduard Popa

Eduard Popa
13.08.2019

Igor Mijajlovic se întoarce în prima ligă din Republica Macedoniei de Nord

Conducătorul de joc sârb Igor Mijajlovic a anunțat pe contul personal de facebook clubul pentru care va activa în sezonul următor. Igor va juca în sezonul viitor la formația macedoneană KK-AV Ohrid.

În ultimii patru ani Mijajlovic a jucat în România, la CSU Sibiu (2015-2017), BC SCM Timișoara (2017/2018) și în sezonul precedent la SCM U Craiova. De asemenea, sportivul croat a mai evoluat în România pentru CS Otopeni, în sezonul 2009/2010. În total, Igor a adunat 170 de meciuri în LNBM, cu medii de 11,2 puncte, 3,7 pase decisive și 2,3 recuperări pe întâlnire. De asemenea, Mijajlovic a strâns procentaje de 52,5% de la 2 puncte, 37,3% de la 3 puncte și 83,8% de la libere.

Mijajlovic revine astfel în Macedonia de Nord, acolo unde a jucat între 2011 și 2015, pentru MZT Skopje, Kozuv și Karpos Sokoli. De altfel, Igor este campion al ligii și al cupei macedonene, în sezonul 2012, alături de formația din Skopje.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!