Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Igor Mijajlovic trece în curtea celor de la BC SCM Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.07.2017

Formația BC SCM Timișoara a anuțat transferul baschetbalistului sârb Igor Mijajlovic, jucător care în ultimele două sezoane a evoluat la CSU Sibiu, iar în stagiunea 2009-2010 a fost component al echipei CS Otopeni. 

Potrivit site-ului oficial al clubului bănățean, Mijajlovic a semnat contractul pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Sportiv care a mai evoluat de-a lungul timpului în țări precum Macedonia, Slovenia sau Ungaria, Igor are 33 de ani și evolueză pe poziția de coordonator de joc, având 1.93 m în înălțime. 

Mijajlovic a avut un rol extrem de important în cel mai bun sezon al echipei CSU Sibiu din ultimii ani, locul 4 la finalul campionatului, rol pe care l-a îndeplinit mai mult decât onorabil. Având un total de 39 de meciuri jucate în LNBM în galben și albastru, Igor a contabilizat medii de 14.7 puncte pe meci, 2.3 recuperări, 4.3 pase decisive și 13.4 la eficiență, totul în 33:25 minute petrecute în medie pe suprafața de joc. 

Anunțul transferul lui Igor Mijajlovic vine după ce timișorenii au anunțat prelungirea unui jucător foarte important pentru echipă în sezonul precedent, Milos Komatina.

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

12 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Pacat
    Cred ca conducerea noastra a renuntat f usor la acest f bun jucător!

    cu 6 ani în urmă (22.07.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Pacat
    Cred ca conducerea noastra a renuntat f usor la acest f bun jucător!

    cu 6 ani în urmă (22.07.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Transparenta
    Poate si noi suporterii ar trebui sa știm motivul pt care nu i sa prelungit contractul, cred ca se va merge pe americani, era ce ar fi o mare greșală!!!!!!

    cu 6 ani în urmă (22.07.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Trist !
    Sunt foarte dezamagit...rar prinzi asemenea jucatori de caracter, nu trebuia lasat sa plece.... mult succes Igor !

    cu 6 ani în urmă (22.07.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    SPIRIT !!!
    Semm ca pe cei din conducere si pe cei care aleg lotul de jucatori ii doare fix in pix de suporteri. Singurul jucator care a jucat cu sufletul pentru aceasta echila este lasat sa plece. Fleseriu este un orgolios iar daca nu ii vor iesi cartile va fi aratat cu degetul. El a decis atat plecarea lui Igor cat si a lui Popescu.
    Oare de ce ?

    cu 6 ani în urmă (22.07.2017) Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Igor
    Ganditi-vă un pic ca a fost adus un jucător cu mai mare experiență pe postul de Pg. Va garantez ca Laser il va suplini și chiar va aduce un plus

    cu 6 ani în urmă (22.07.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Sibiu
    Opinia mea rste ca cei din Sibiu care scriu aici se ghidează prea mult după suflet și mai puțin după realitate.Mijajlovic este un jucător bun dar nu deosebit. Are puncte bune dar și destule lipsuri, mai ales vorbind despre un Pg. Așteptați sa vedeți ce poate noul Pg și apoi vorbiți. Și mai ales fiți super multumiti ca a voastră conducere pe care acum o acuzati a reușit confirmarea lui Cooper. Acesta da, este un jucător greu de găsit de o echipa din Romania, guarzi ca Mijajlovic sunt mai ușor de găsit. Bafta!

    cu 6 ani în urmă (22.07.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      De acord
      Trebuie sa-i multumim lui Igor pentru tot ce a facut pentru CSU in acesti doi ani. Pe de alta parte, am mai spus, cred ca se impunea o schimbare pe acest post. In ultima parte a sezonului trecut, calitatea prestatiilor lui (in special defensive) a scazut mult. Iar apoi au fost si acele cateva finaluri de meci, cand contrar indicatiilor lui Fleseriu, nu si-a asumat niste actiuni, iar echipa a pierdut. Cu siguranta s-au rupt niste punti atunci, iar mie mi-era clar ca urmeaza despartirea. Sper si cred ca noul PG o sa fie peste Igor, dar ne vom convinge de asta mai curand. Sa vedem ce mai aducem langa, eu sunt putin ingrijorat la partea de jucatori romani din lot. Mai povestim.

      cu 6 ani în urmă (22.07.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      @trancer
      Foarte bun comentariul. Păcat ca multi suporteri sunt ghidați dupa pareri si idei perfecționiste. In realitate Igor NU mai avea cum sa ajungă la Sibiu din niciun punct de vedere. Nici macar din al lui. Hai sa fim optimiști, cred ca am adus ceva mai bun.

      cu 6 ani în urmă (22.07.2017)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      Obiectiv comentariula tau
      Uitati-va ce CV are Laser fata de Miahilovici ! In plus sa nu uitam ca Timisoara este mai aproape de Belgard si cum Jelena a nascut de curand stia tot sibianul ca Igor va semnat cu Timisoara.Astazi a venit doar confirmarea, la fel ca zilele trecute legat de Popescu cu Timba. Hai sa nu privim partea pozitiva , pana acum avem 3 straini neasteptat de buni fata de ce aveam anii trecuti in aceasta perioada. La fel ca Hardy , Igor si-a facut datoria fata de CSU dar asteptam un plus care va veni cu siguranta ! Hai CSU !

      cu 6 ani în urmă (23.07.2017)
    • BC CSU Sibiu csu4ever:

      asa si asa
      Daca viitorul PG va fi mai bun nu mai intereseaza pe nimeni plecarea lui Igor. Dupa statistici nu inspira insa incredere dar Polonia e la ani lumina fata de noi la valoarea campionatului intern. Dar ca sa fim corecti trebuie sa recunoastem ca Igor a fost un jucator cheie in ultimii doi ani. Nu sunt de acord cu unii dintre voi care spun ca prestatiile lui au scazut. Din contra daca nu ii aveam pe Cooper si Igor la forma la care au fost in play-off pierdeam fara istoric cu Muresul. Ce a facut marele Hardy in play-off? S-a menajat pentru noul contract ca altfel parca a jucat mereu pe invers sau in dusmanie. Plus ca in ultimii 15 ani am avut parte doar de mercenari si fosti puscariasi(unii dintre ei) daca ma refer la strainii echipei. Igor e o mostra de profesionalism, atitudine si determinare. Sigur pastrand proportiile la nivelul slab la care se afla campionatul nostru. Sa nu uitam ca acum 2 ani cand a venit la noi, echipa era la retrogradare dupa primele etape. Nu cred ca am pierdut din cauza lui Igor. Am avut multe maini moarte tot play-offul incepand cu Hardy si Davis. Cred ca era foarte important sa ii mentinem pe Igor si Popescu. Dar in fine Dan stie ce vrea de la echipa. Si el mai are mult de invatat daca ne amintim cum a incheiat campionatul trecut. Plus in declaratiile care le da chiar si public sau privat.

      cu 6 ani în urmă (23.07.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Opinie
    Parerea mea e ca baiatul asta juca pt Sibiu in primul rand cu sufletul...ceea ce e atat de rar in zilele noastre. Era un jucator bun, mai ales de la 3 puncte, dar Herr Fleseriu stie ce e mai bine....

    cu 6 ani în urmă (23.07.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!