Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ikonic, cel mai bun om al Stelei în victoria cu Timba Timişoara

Andrei Militaru

Andrei Militaru
23.11.2014

Steaua a câştigat cu ceva emoţii partida din deplasare cu BC Timba Timişoara, scor 86-80. Însă, un mare merit pentru victoria roş-albaştrilor pe Bega îi aparţine bosniacului Goran Ikonic, care a înscris 26 de puncte pentru echipa sa, mai mult de un sfert din zestrea oaspeţilor.

Ikonic a fost jucătorul care a stat cel mai mult pe teren, 34.22 minute, el având un procentaj uluitor la aruncările de 3 puncte, 8/13 (62%) şi procentaj maxim la aruncările libere (2/2). Bosniacul a avut, de asemenea, o eficienţă de 15 unităţi, a treia cea mai mare de pe teren.

Pe lângă Ikonic, la Timişoara s-au mai remarcat din echipa Stelei Everrett şi Barac, cei mai eficienţi jucători de pe teren, cu 20 de unităţi, respectiv 17. Primul dintre cei doi a avut procentaj maxim la aruncările de 3 puncte şi la libere (3/3 şi 3/3), 5 recuperări, 5 pase decisive şi 14 puncte. Barac a marcat 19 puncte, având 4 recuperări, 5 pase decisive şi procentaje decente la aruncările de 2 şi 3 puncte şi la libere.

De departe, cei trei jucători de mai sus au fost cei mai buni oameni ai Stelei la Timişoara, în victoria cu Timba, ei reuşind împreună 59 din totalul de 86 de puncte ale formaţiei bucureştene.

* FOTO: Răzvan Păsărică (fotoreporter totalbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!