Stiri Cupa României Feminin

Ildiko Nagy: "Am pregătit foarte serios acest meci"

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)
02.04.2013

Luni, au avut loc semifinalele Final Four-ului Cupei României la baschet feminin, eveniment ce are loc la Alba Iulia. În prima semifinală, Alba Iulia a trecut destul de clar de Sfântu Gheorghe și s-a calificat în finală.
Jucătoarea echipei din Alba Iulia, Ildiko Nagy, a declarat pentru totalbaschet.ro următoarele:

"Ne bucurăm foarte mult pentru această calificare, am lucrat toată săptămâna trecută pentru a ajunge îm finală și acolo vom vedea ca va fi. Am pregătit foarte serios acest meci și eu zic că diferența s-a făcut prin dăruirea noastră de pe teren. Avem șanse mari să învingem în finală, mai ales că jucăm acasă și avem suporteri care ne susțin."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!